Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursasporlu futbolcularda galibiyet serisi

Bursaspor'da futbolcular Ricardo Faty, Furkan Soyalp ve Dany Nounkeu, 3-2 kazanılan Gaziantepspor maçı sonrası mutluluklarını dile getirdi.

Haber Giriş Tarihi: 25.01.2016 11:23
Haber Güncellenme Tarihi: 25.01.2016 11:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursasporlu futbolcularda galibiyet serisi

Faty, saha koşullarının iyi futbol oynamaya müsaade etmediğini söyleyerek, "Doğrusunu söylemek gerekirse en önemli şey sonuçtu. Saha koşullarına bakarsak mücadele gücümüzün ortaya çıkarması ve sonucu çıkartacak hamleleri göstermemiz önemliydi. Çok iyi bir mantaliteye sahip olduğumuzu gösterdik. Geriden geldik. Gaziantepspor’u da tebrik ediyorum. Bu zorlu saha şartlarında onlar da çok iyi mücadele etti. Kazandığımız için mutluyuz” dedi.

DANY: "SONUCA GİTMEK BİZİM İÇİN ÖNEMLİYDİ"

Tecrübeli defans oyuncusu Dany Nounkeu ise, “İki takım da bugün takdire şayan bir performans ortaya koydu. Onları da tebrik ediyorum. Zor maç oldu. Biz kendimizi bir kere daha gösterdik. Devre arasına 1-0 mağlup girdik. Daha sonrasında iyi bir mantalite ortaya koyduk. Sonuca gitmek bizim için çok önemliydi. Kazandığımız için çok mutluyuz” diye konuştu.

FURKAN: "11 KİŞİ TEK VÜCUT OLDUK"

Genç futbolcu Furkan Soyalp de iki takımı tebrik ederek, "Sahayı temizleyen Gaziantepspor taraftarlarına da çok teşekkür ediyorum. Onlar sayesinde maç oynandı. Bugün 11 kişi sahada tek vücut olduk. Biz iyi bir takımız. Sahada çok iyi savaşıyoruz. Çok daha iyi olacağız" şeklinde konuştu.

Bursaspor'da futbolculara başkandan 10 bin lira prim

Bursaspor'un yeni başkanı Ali Ay, 3-2'lik Gaziantepspor maçının ardından soyunma odasına inerek, futbolculara 10 bin lira ekstra prim verdiğini açıkladı.

Yeşil-beyazlı takımda deplasmanda kazanılan 3-2'lik Gaziantepspor maçının ardından moraller tavan yaptı. Karşılaşmada ortaya konulan futbol ve alınan galibiyetin ardından maç sonu başkan Ali Ay, futbolcular ile Hamza Hamzaoğlu'nu tebrik etmek için soyunma odasına indi. Burada futbolcuların galibiyet priminin 10 bin lira olduğunu öğrenen Ay, futbolculara jest yaparak, ekstradan 10 bin lira da kendisinden olacağını söyledi. Ay, ayrıca futbolcuların geçmiş dönem ücretlerinin de önümüzdeki günlerde ödeneceğini ifade etti. Başkanın bu sözleri üzerine futbolcular alkışlarla destek verdi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.