Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursaspor'dan kadın taraftarlara çağrı

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında kendi evinde seyircisiz oynayacağı Çaykur Rizespor maçı öncesi bayan taraftarlara çağrıda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 18.02.2014 19:17
Haber Güncellenme Tarihi: 18.02.2014 20:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursaspor'dan kadın taraftarlara çağrı
 Bursaspor Kulübü’nden yapılan açıklamada, “Futbol Disiplin Talimatı‘nın 98. maddesinin 5. fıkrası gereğince, seyircisiz oynama ve saha kapatma cezasının infazında profesyonel lig ile Türkiye Kupası müsabakaları aynı kategoride sayıldığından, takımımız Çaykur Rizespor maçını seyircisiz oynayacaktır. Futbol Disiplin Talimatı gereği seyircisiz oynanan müsabakalarda, kadın izleyiciler ile yanlarında anneleri olmak şartıyla 12 yaş ve altı çocuklar müsabakaları izleyebilirler.

Müsabakada erkek çocuklarda 12 yaş sınırı olmak kaydı ile turnikelerde kimlik kontrolü yapılacaktır. Kadınlar da yaş sınırı olmaksızın Bursa Atatürk Stadı Biletix ana gişesi ve Nalbantoğlu Katlı Otopark Heykel Biletix gişesinden temin edebilecekleri bedelsiz müsabaka biletleriyle izleyebilirler. Kişi başı en fazla 5 adet bilet verilecektir. Bilet dağıtımı 20.02.2014 Perşembe günü saat 10.00 itibariyle başlayacaktır. Bu zorlu müsabakada kadın taraftarlarımızın, takımımızın yanında olacağından, aynı coşku ile 90 dakika boyunca destekleyeceklerinden hiç şüphemiz yoktur” denildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.