Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursaspor’dan ’Fenerbahçe Marşı’ Açıklaması

Bursaspor Kulübü, Timsah Arena’da Fenerbahçe marşı çalan kişiler hakkında gerekli işlemin yapılacağını açıkladı.Bursaspor Kulübü, Timsah Arena’da çalınan Fenerbahçe marşıyla ilgili yazılı açıklama yaptı. Kulübün resmi internet...

Haber Giriş Tarihi: 05.09.2015 15:06
Haber Güncellenme Tarihi: 05.09.2015 16:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursaspor’dan ’Fenerbahçe Marşı’ Açıklaması
Bursaspor Kulübü, Timsah Arena’da Fenerbahçe marşı çalan kişiler hakkında gerekli işlemin yapılacağını açıkladı.

Bursaspor Kulübü, Timsah Arena’da çalınan Fenerbahçe marşıyla ilgili yazılı açıklama yaptı. Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"İnşaatına devam edilen yeni stadyumumuzun ses sisteminin kontrolü, yüklenici firma yetkilileri tarafından 4 Eylül 2015 tarihinde gerçekleştirilmiştir. Ses sistemi kontrolü sırasında yetkililerce başka bir takımın müziği çalınmış ve bu müzikle ilgili olarak kulübümüze gelen şikayetler üzerine gerekli girişimler anında tarafımızca yapılmıştır. Kulübümüzün kontrolü dışında gelişen bu olay ile ilgili yüklenici firma ve Bursa Büyükşehir Belediyesi yetkilileriyle görüşülmüş, müziği çalan kişiler hakkında gerekli işlemlerin yapılması ve bu tür olayların bir daha yaşanmaması için azami dikkatin sağlanması istenilmiştir"
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.