Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursaspor’da Serdar Aziz Yine Sakatlandı

Bursaspor’da bu sezon kritik maçlarda sakatlığı sebebiyle forma giyemediği için tepki çeken kaptan Serdar Aziz, Galatasaray maçı öncesi yine sakatlandı. Yıldız oyuncu, akşam saatlerinde yapılan antrenmana da katılmadı.Spor Toto Süper Lig’in...

Haber Giriş Tarihi: 24.04.2016 18:48
Haber Güncellenme Tarihi: 24.04.2016 22:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursaspor’da Serdar Aziz Yine Sakatlandı
Bursaspor’da bu sezon kritik maçlarda sakatlığı sebebiyle forma giyemediği için tepki çeken kaptan Serdar Aziz, Galatasaray maçı öncesi yine sakatlandı. Yıldız oyuncu, akşam saatlerinde yapılan antrenmana da katılmadı.
Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasında sahasında Galatasaray ile karşılaşacak olan yeşil-beyazlılar, 1 günlük iznin ardından akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla hazırlıklarına başladı. Isınma koşularıyla başlayan antrenman, 6’ya 3 kontrol pas oyunu ile devam etti. Son bölümde ise yarı sahada çift kale maç ve serbest çalışma yapıldı.

SERDAR AZİZ YİNE SAKATLANDI
Yeşil-beyazlılarda bu sezon sakatlığı sebebiyle kritik karşılaşmalarda forma giyemeyen ve camiadan tepki çeken kaptan Serdar Aziz, Galatasaray maçı öncesi yine sakatlandı. Kayserispor müsabakasında sakatlanan defans oyuncusu, günü tedavi ve salonda yaptığı çalışmayla sürdürdü.
Sakatlığı bulunan Deniz Yılmaz, Sercan Yıldırım, Pablo Batalla ve Okan Kocuk takımdan ayrı düz koşu yaptı. Sol üst adalesinde darbeye bağlı sertlik olan Balazs Dzsudzsak ve sol arka adalesinde darbeye bağlı sertlik olan Cristobal Jorquera’nın tedavileri yapıldı.
Yeşil-beyazlılar, yarın akşam saatlerinde yapacağı antrenmanla Galatasaray maçı hazırlıklarını sürdürecek.
Öte yandan Özlüce Tesisleri’ne gelerek yönetim kurulunu ziyaret eden Sağlık Bakanı Dr.Mehmet Müezzinoğlu daha sonra antrenman sahasına gelerek futbolculara baklava ikram etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.