Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursaspor’da Serdar Aziz krizi

Yıldız oyuncularını elinde tutmakta zorlanan Bursaspor’da şimdi de Serdar Aziz krizi yaşanıyor.

Haber Giriş Tarihi: 25.08.2015 13:50
Haber Güncellenme Tarihi: 25.08.2015 18:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursaspor’da Serdar Aziz krizi
Takımdan ayrılmak istediğini yönetime bildiren yetenekli defans oyuncusunun, Gaziantepspor maçının ardından taraftarların kendisine küfrettiğini belirterek yeniden ayrılmak istediği belirtildi. Eşinin yanında kendisine küfredildiğini kaydeden Serdar Aziz’in, “Bana küfür ediliyor, burada durmam” dediği öğrenildi. Sezon başında sözleşmesinde iyileştirme yapılan ve yıllık 1.4 milyon Euro kazanan Serdar’la ilgili yönetimin nasıl bir karar vereceği merak konusu.

7 FUTBOLCU YOLCU

Bu arada, Bursaspor’da henüz forma şansı bulamayan 7 futbolcunun takımdan gönderilmesi söz konusu. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’dan rapor bekleyen yeşil-beyazlı yöneticilerin, Ozan İpek, Aydın Karabulut, Bakaye Traore, Sedat Berisha, Furkan Soyalp ve Oğuz Han Ayanoğlu ile yolları ayıracağı bildirildi.

KUCKA İDDİASI

Öte yandan, orta alana transfer yapmaya çalışan Bursaspor’un Genoa takımında oynayan 28 yaşındaki Slocak futbolcu Juraj Kucka ile anlaştığı iddia edildi. Genoa kulübünün istediği 3 milyon Euro bonservis bedelini indirmeye çalışan Yeşil-beyazlıların, bu transferi kısa sürede açıklaması bekleniyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.