Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursaspor'da kongre günü

Bursaspor bu akşam 24. Başkanını seçmek için toplanıyor. Atatürk Spor Salonu'nda saat 18.00'de başlayacak kongrede Mesut Mestan, Recep Bölükbaşı ve Cüneyt Özkan başkanlık için yarışacak.

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2014 11:03
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2014 12:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursaspor'da kongre günü
Beklentilerin oldukça uzağında kalınan bir sezonun ardından kongreye giden Bursaspor'da büyük gün bugün. Mevcut başkan Erkan Körüstan'ın aday olmadığı olağanüstü kongrede 3 isim başkanlık için aday oldu. Seçim öncesinde 3 adaydan birinin ismi önce çıkmadığı için bu akşamki yarışın oldukça çekişmeli geçmesi bekleniyor.

İşte Başkan adayları ve yönetim kurulu listeleri;

Recep Bölükbaşı’nın yönetim kurulu asil listesi:

 

"Nihat Sapan, Hasan Gülayan, Nejat Çölek, İlyas Acar, Recep Güzeldağ, Yahya Bahadır, Abdülkadir Özgörüş, Enver Kumova, Sadettin Garip, Ali Turan, Sezer Sezgin, Ali Büyükkurt, Alper Tunga Çevik, Nihat Akınoğlu"

 

Cüneyt Özkan’ın yönetim kurulu asil listesi:

 

"Serdar Avcı, Yusuf Ertan, Hasan Kumru, Necati Ceylan, Ahmet Bozdemir, Sadık Kutlucan, Murat Çalıkapan, İslam Muröz, Numan Çatmakaş, İsmail Yurtoğlu, Ömer Aksoy, Mesut Torun, Müjdat Gürsoy, Ferhat Daysalı"

 

Mesut Mestan’ın yönetim kurulu asil listesi:

 

"Çağlar Yonca, Ekrem Pamuk, Emre Akçil, Fevzi Çağlayan, İbrahim Alagöz, Mustafa Bakır, Mustafa Erkan Çetinkaya, Nazım Kapıcıoğlu, Nihat Arı, Nihat Çeçener, Nurettin Göler, Salih Top, Şentürk Turan, Yusuf Arslan"

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.