Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursaspor’da Göztepe maçı hazırlıkları sürüyor

Bursaspor, Süper Lig’in 12. haftasında sahasında karşılaşacağı Göztepe maçının hazırlıklarını sürdürüyor.Yeşil-beyazlı ekip, Süper Lig’de 18 Kasım Cumartesi günü sahasında karşılaşacağı Göztepe maçının hazırlıklarına...

Haber Giriş Tarihi: 10.11.2017 15:11
Haber Güncellenme Tarihi: 10.11.2017 17:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursaspor’da Göztepe maçı hazırlıkları sürüyor

Bursaspor, Süper Lig’in 12. haftasında sahasında karşılaşacağı Göztepe maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Yeşil-beyazlı ekip, Süper Lig’de 18 Kasım Cumartesi günü sahasında karşılaşacağı Göztepe maçının hazırlıklarına öğle saatlerinde yapılan antrenmanla devam etti. Bursasporlu futbolcular, günün tek antrenmanı öncesinde minik ziyaretçileriyle Türk bayraklarıyla poz verdi. Daha sonra öğrencileriyle bir konuşma yapan Le Guen, yarın U21 takımı ile oynanacak olan antrenman müsabakasında herkesin forma giyeceğini belirtti. Antrenmana milli takımlarda bulunan oyuncuların yanı sıra sakatlıkları bulunan Paschal Okoli ve Yusuf Erdoğan katılmazken, Paschal’ın sol bacağında oluşan kemik ödemi sebebiyle 3 hafta takımdan uzak kalacağı bildirildi. Fizyoterapist eşliğinde salonda çalışan Yusuf Erdoğan’ın ligin 13. haftasındaki Kardemir Karabükspor karşılaşmasına yetiştirilmeye çalışıldığı öğrenildi.

Bursaspor, yarın saat 14.00’de Özlüce Tesisleri’nde U21 takımı ile yapacağı antrenman müsabakasıyla Göztepe maçının hazırlıklarını sürdürecek.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.