Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursaspor'da forma satışları yerlerde

Bursaspor’un bir ay önce satışa sunulan yeni sezon formalarından sadece 2 bin 200 adet civarında satıldığı öğrenildi. Yaptığı yıldız transferlerle dikkat çeken Trabzonspor, şu ana kadar 30 bine yakın forma satarak tarihinin en fazla forma sattığı dönemini yaşarken, yeşil-beyazlı kulüp ise sezon sonuna kadar 15 bin forma satışı hedefliyor.

Haber Giriş Tarihi: 17.08.2014 13:35
Haber Güncellenme Tarihi: 17.08.2014 14:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursaspor'da forma satışları yerlerde

Forma satışları futbol kulüplerinin en büyük gelir kaynaklarından biri haline gelirken, Avrupa kulüpleri yaptığı forma satışlarıyla transfer bütçelerini karşılıyor. Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş yıllık forma satış hedefini 500 bin dolayında belirlerken, yeşil-beyazlı ekip ise bu rakamın çok altında kalıyor.

 

160 BİN TL GELİR

Bursasporlu taraftalar, 17 Temmuz itibariyle satışa sunulan 2014-2015 sezonu formalarından şu ana kadar 2 bin 200 adet civarında satın alırken, kulübün kasasına ise ortalama 160 bin liralık bir hasılatın girdiği kaydedildi.

 

TRABZONSPOR 30 BİN SATTI, BURSASPOR’UN HEDEFİ 15 BİN

Yaptığı transferler ile gündemden düşmeyen Trabzonspor'da, forma satışları da tavan yaptı. Satışa sunulduğu günden bu yana yaklaşık 30 bin civarında forma satan bordo-mavili ekip, 119 TL’den satışa sunulan yeni sezon formalarından ciddi bir gelir sağlamayı istiyor. Yeşil-beyazlı ekip ise Trabzon ekibinin 1 ayda sattığı rakamın yarısını sezon sonuna kadar satmayı hedefliyor.

 

BEŞİKTAŞ MAÇINA KADAR 5 BİN SATIŞ

Spor Toto Süper Lig’in 3. haftasında oynanacak olan Beşiktaş karşılaşmasına kadar 5 bin adet forma satışı hedefleyen store yetkilileri, yeşil-beyazlı taraftarları forma almaya davet etti. Formaların büyük bedenleri 85 ve 90 lira olarak satışa sunulurken, küçük bedenleri ise 75 ile 80 liradan taraftara sunuldu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.