Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursaspor’da büyük kayıp

Ligin son 10 haftalık periyodunda yalnızca 1 kez galibiyet sevinci yaşayabilen Bursaspor, 10 milyon TL’yi aşkın gelirden de oldu.Spor Toto Süper Lig’e Hamza Hamzaoğlu idaresinde iyi bir başlangıç yapan yeşil-beyazlılar, ligin ilk 10 haftalık...

Haber Giriş Tarihi: 20.03.2017 11:26
Haber Güncellenme Tarihi: 20.03.2017 13:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursaspor’da büyük kayıp

Ligin son 10 haftalık periyodunda yalnızca 1 kez galibiyet sevinci yaşayabilen Bursaspor, 10 milyon TL’yi aşkın gelirden de oldu.

Spor Toto Süper Lig’e Hamza Hamzaoğlu idaresinde iyi bir başlangıç yapan yeşil-beyazlılar, ligin ilk 10 haftalık periyodunu 6 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet ile tamamlamıştı. Bu periyotta hanesine 20 puan yazdıran ve 4. sırada yer alan Timsah’ın zirve hattıyla arasında 6 puan fark bulunuyordu.

Galatasaray maçının ardından düşüşe geçti

Özellikle ligin 12. haftasında deplasmanda Galatasaray’a karşı aldığı mağlubiyetin ardından düşüşe geçen yeşil-beyazlılar, 18. haftada Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ile yollarını ayırmıştı. Deneyimli çalıştırıcının yerine göreve getirilen Mutlu Topçu ile de aradığını bulamayan yeşil-beyazlı ekip, galibiyet hasretini sürdürüyor.

Son 10 maçta 1 galibiyet

Ligin son 10 haftasında yalnızca 1 galibiyet alabilen yeşil-beyazlılar, 7 karşılaşmada ise sahadan puansız ayrıldı. Bu periyotta yalnızca ligin son sırasında bulunan Gaziantepspor’a karşı galibiyet sevinci yaşayan Mutlu Topçu’nun öğrencileri, rakip fileleri ise 6 kez havalandırabildi.

Zarar büyük

Son 10 haftada 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 7 mağlubiyet alan Bursaspor, TFF’nin performans primlerinden de 10 milyon 400 bin TL’lik kayıp yaşadı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.