Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursaspor'da Belluschi belirsizliği

Bursaspor'un Arjantinli yıldızı Fernando Belluschi'nin, kulüpten gelen sözleşme uzatma teklifini reddettiği iddia edildi.

Haber Giriş Tarihi: 17.03.2015 09:36
Haber Güncellenme Tarihi: 17.03.2015 10:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursaspor'da Belluschi belirsizliği
 Bursaspor'un Arjantinli yıldızı Fernando Belluschi'nin, kulüpten gelen sözleşme uzatma teklifini reddettiği iddia edildi.

2012'de geldiği Bursaspor'da 3 sezondur başarıyla mücadele eden Fernando Belluschi'nin Yeşil-Beyazlı takımdaki geleceği merak konusu oldu.

Bu süreçte Bursaspor formasıyla 99 resmi maça çıkan, gelecek hafta Sivas karşısında forma giymesi durumunda 100. kez sahaya çıkacak olan Arjantinli orta saha oyuncuncusunun sezon sonunda sözleşmesi bitiyor. 31 yaşındaki futbolcunun mukavelesini uzatmayı planlayan Bursalı idareciler bu doğrultuda menajeriyle bir görüşmede bulundu. Ancak yapılan ilk görüşmenin olumsuz sonuçlandığı belirtildi.

Bunun nedeni ise Belluschi’nin İspanya’dan teklifler alması. Yönetime, “Sözleşme için acele edemem. Çünkü aldığım teklifler var. Eğer İspanya’ya gitmezsem seve seve burada kalırım” dediği öğrenilen Belluschi’nin kariyerine İspanya’da devam etmek istediği ifade edildi.

Fanatik

 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.