Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursaspor’da Batalla ve Del Valle kampa katıldı

Hazırlıklarını Antalya’da sürdüren Bursaspor’da, izinden dönen kaptan Batalla ile Del Valle kampa katıldı. Jorquera’nın ise yarın kampa dahil olacağı bildirildi. Antrenmanda yeşil-beyazlı oyuncuların neşeli oldukları görüldü.Spor...

Haber Giriş Tarihi: 07.01.2017 18:55
Haber Güncellenme Tarihi: 07.01.2017 23:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursaspor’da Batalla ve Del Valle kampa katıldı

Hazırlıklarını Antalya’da sürdüren Bursaspor’da, izinden dönen kaptan Batalla ile Del Valle kampa katıldı. Jorquera’nın ise yarın kampa dahil olacağı bildirildi. Antrenmanda yeşil-beyazlı oyuncuların neşeli oldukları görüldü.

Spor Toto Süper Lig’in 2016-2017 sezonunun ikinci yarısı için hazırlıklarını Antalya’da sürdüren yeşil-beyazlılar, akşam saatlerinde yaklaşık 1 buçuk saat süren antrenman gerçekleştirdi. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, bir açılışa katıldığı gerekçesiyle antrenmanda yer almazken, yardımcı antrenörler eşliğinde çalışan yeşil-beyazlı oyuncular, antrenmanda renkli görüntüler sergiledi.

Batalla ve Del Valle kampa katıldı

Isınma koşularının ardından Bursasporlu oyuncuların, el ele tutuşarak yaptıkları çalışmada renkli görüntüler ortaya çıktı. İzinden dönen Batalla ve Del Valle antrenmanda yer alırken, Cristobal Jorquera’nın ise yarın takıma dahil olacağı belirtildi.

Yeşil-beyazlı takım, yarın saat 18.00’de Arnavutluk’un Skenderbeu takımıyla hazırlık maçı yapacak.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.