Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursaspor'da Aydın krizi!

Bursaspor’da Slovenya’da ki kamp çalışmalarına katılmayan milli oyuncu Aydın Karabulut krizi yaşanıyor. Tecrübeli teknik adam Şenol Güneş’in kadroda görmek istemediği deneyimli oyuncu için yeşil-beyazlı yönetim elden çıkarmanın hesaplarını yapıyor.

Haber Giriş Tarihi: 15.08.2014 13:12
Haber Güncellenme Tarihi: 15.08.2014 14:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursaspor'da Aydın krizi!

Bursaspor’un Sivasspor’dan kadrosuna kattığı 26 yaşındaki orta saha oyuncusu Aydın Karabulut’un Slovenya’da ki 4.etap çalışmalarına katılmaması yönetimi ve teknik patron Şenol Güneş’i kızdırdı. Yeşil-beyazlı yöneticilere bazı sıkıntılarının olduğunu ve bunları geride bıraktığını, takımla birlikte çalışmalara başlamak istediğini ifade eden Karabulut’un, Bursasporlu yöneticilerden şok bir yanıt aldığı öğrenildi.

 

“400 BİN EURO GETİR, BONSERVİSİNİ AL”

Bursasporlu yöneticilerin deneyimli oyuncuya teknik direktör Şenol Güneş’in kendisini kadroda görmek istemediğini ve ‘400 bin Euro getirirsen bonservisini veririz’ şeklinde ifade kullandıkları öğrenildi. Tecrübeli oyuncunun da takımda kalmak için ısrarcı olduğu ve Şenol Güneş ile yönetimle tekrar bir araya geleceği belirtildi.

 

TALİBİ YOK

Öte yandan Kayseri Erciyesspor’un deneyimli oyuncuyla yakından ilgilendiği ve teklif sunduğu iddiaları da Kayseri ekibi tarafından yalanlandı. İHA’ya açıklamalarda bulunan Kayseri Erciyesspor Basın Sözcüsü Kaan Savruk, Aydın Karabulut’un gündemlerine dahi gelmediğini söyledi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.