Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursaspor’da Akhisar hazırlıkları yeniden başladı

Bursaspor, ligin 28. haftasında 23 Nisan Pazar günü oynayacağı Akhisar Belediyespor maçı hazırlıklarına 1 günlük iznin ardından bugün akşam saatlerinde yapılan antrenman ile başladı.Spor Toto Süper Ligin 28. haftasında, Manisa’da Akhisar...

Haber Giriş Tarihi: 17.04.2017 18:25
Haber Güncellenme Tarihi: 17.04.2017 23:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursaspor’da Akhisar hazırlıkları yeniden başladı

Bursaspor, ligin 28. haftasında 23 Nisan Pazar günü oynayacağı Akhisar Belediyespor maçı hazırlıklarına 1 günlük iznin ardından bugün akşam saatlerinde yapılan antrenman ile başladı.

Spor Toto Süper Ligin 28. haftasında, Manisa’da Akhisar Belediyespor ile karşı karşıya gelecek olan Bursaspor, 1 günlük iznin ardından çalışmalara bugün akşam üzeri gerçekleşen antrenman ile start verdi.

Kubilay ayrı çalıştı

Yeşil-beyazlı takım, çalışmaya tempolu koşularla başlarken, ardından 5’e 2 pas pres çalışması yaptı. Basına kapalı olarak gerçekleşen bölümde ise Bursasporlu oyuncuların, Akhisar Belediyespor maçına yönelik taktik çalışma yaptığı bildirildi.

Belindeki rahatsızlığı devam eden genç oyuncu Kubilay Kanatsızkuş çalışmayı takımdan ayrı düz koşu ile tamamlarken, geçtiğimiz hafta çalışmalara katılamayan Pablo Batalla, Mert Örnek ve Ertuğrul Ersoy ise takımla birlikte antrenmanın tamamında yer aldı.

Bursaspor yarın öğle saatlerinde yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.