Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursaspor’a yeni sponsor

Bursaspor Kulübü, futbol takımının yeni sezon formalarında yer alacak sırt reklamı anlaşması için Uludağ İçecek firması ile 1 milyon TL’lik sponsorluk anlaşması imzaladı.Özlüce Tesisleri’nde düzenlenen imza törenine Bursaspor Başkanı...

Haber Giriş Tarihi: 03.08.2016 15:23
Haber Güncellenme Tarihi: 03.08.2016 17:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursaspor’a yeni sponsor
Bursaspor Kulübü, futbol takımının yeni sezon formalarında yer alacak sırt reklamı anlaşması için Uludağ İçecek firması ile 1 milyon TL’lik sponsorluk anlaşması imzaladı.

Özlüce Tesisleri’nde düzenlenen imza törenine Bursaspor Başkanı Ali Ay, Bursaspor İkinci Başkanı Ali Ademoğlu, Kulüp Müdürü Erhan Başoğlu, Uludağ İçecek Genel Müdürü Mete Öz ve Uludağ İçecek Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Murat Zengin katıldı.

“2 yıllık bir anlaşma gerçekleştirdik”
Törende konuşan Başkan Ali Ay, “Bu sene özellikle Uludağ ile sponsorluk anlaşmasını yapılmasını istiyordum. Çünkü Bursa markası ve herhalde Bursaspor’umuza da en fazla katkıyı yapan, Kızıl ve Erbak ailesine çok teşekkür ediyorum. Sırt reklamını verdik. Bizim için çok uğurlu bir firma. Şampiyon olduğumuz sene de Uludağ ile sponsorluk anlaşması yapmıştı. Bu sayede biz forma sponsorluğumuz için sadece şort kaldı. O da gelecek hafta bitecek. Belki de Bursaspor tarihinde bir ilki gerçekleştireceğiz. Bu sponsorlukta emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Bütün sanayicilerimizin duyarlı olmasını diliyorum. Bursaspor Bursa’nın markası. 2 yıllık bir anlaşma gerçekleştirdik. Anlaşmamız 850 bin TL ve KDV’dir ” diye konuştu.

“Gelecek sezon ilk 3’e girmesi halinde çok ciddi bir artış olacak”
Uludağ İçecek Genel Müdürü Mete Öz ise, “Biz Uludağ olarak bu şehre ait tüm sosyal faaliyetlerde çok ciddi desteklerde bulunuyoruz. Bursaspor hem aile hem camia hem de şahsım adına da çok önemlidir. Biz hem firma hem marka hem aile adına Bursasporluyuz. Bursa camiasına her zaman destek olmuşuzdur. Sadece yönetici olduğumuz zamanlar değil, yönetici olmadığımız zamanlarda da desteğimiz oldu. Biz Bursaspor’un her zaman arkasındayız ve arkasında olacağız. Bursaspor Lig A’ya düştüğü zaman da çok büyük takımdı. Çıktığı zaman da şampiyonluğa ulaştı. En büyük şehir takımı Bursaspor’dur. Bursaspor bizim için en büyüktür ve her zaman öyle olacak. İlanlarımız da bile ‘Bursaspor’un arkasındayız’ sloganımız var. Her zaman Bursaspor’un arkasında olacağız. 2 senelik bir anlaşma olacak. İlk yıl için paket olarak toplamda 1 milyon TL’yi buluyor. Gelecek sezon ilk 3’e girmesi halinde çok ciddi bir artış olacak” dedi.
Uludağ İçecek Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Murat Zengin de, “İki tane değerli markanın bir araya gelmesi başarıyla sonuçlanır. Bursaspor’un arkasında olmaktan büyük gurur duyuyoruz. Başarıya ulaşacağımıza inancımız tam” şeklinde konuştu.
Açıklamaların ardından imzalar atıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.