Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursaspor yönetimi Büyükşehir’de

- Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, geçtiğimiz günlerde yapılan olağan kongrede yeniden aynı göreve seçilen Bursaspor Başkanı Ali Ay ve yeni yönetim kurulu üyelerini ağırladı.

Haber Giriş Tarihi: 14.06.2018 13:18
Haber Güncellenme Tarihi: 14.06.2018 13:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursaspor yönetimi Büyükşehir’de

Yeni yönetimiyle birlikte Başkan Alinur Aktaş'ı ziyaret ederek istişarelerde bulunduklarını söyleyen Bursaspor Başkanı Ali Ay, Bursaspor ve stadyum konularında değerlendirme yaptıklarını, belli sonuçlara ulaştıklarını, konuya ilişkin kesin açıklamayı Ramazan Bayramı’nın ardından kamuoyu ile paylaşacaklarını söyledi.

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, genel kurulda güven tazeleyen Ali Ay ve ekibine başarılar diledi. Heyecanlı, demokratik ve yoğun katılımlı bir kongrenin ardından Ay'ın tekrar göreve seçildiğini belirten Başkan Alinur Aktaş, Büyükşehir Belediyesi olarak Bursaspor’a kanuni çerçevede ellerinden gelen yardımı yapmaya hazır olduklarını ifade etti. Bursaspor'un ‘Bursa için’ çok önemli bir marka olduğunu söyleyen Başkan Aktaş, yeni projelerin hayata geçirilmesi noktasında kolaylaştırıcı rol üstlenmek istediklerini vurguladı. Bursaspor'un şampiyonluktan bu yana yaşadığı süreçlerden ciddi dersler çıkardığına inandığını belirten Başkan Aktaş, "Yeni yönetim, ‘bundan sonra’ daha olumlu adımlar atmak için elinden gelen gayreti ortaya koyacaktır. Futbol üç ihtimalli oyundur. Ancak seyir sevgi yüksek, Türkiye'nin dördüncü büyük şehri olan Bursa’ya yakışır bir oyunun kurulması gerekir. Tüm taraftarların bu yönde beklentisi var” dedi. Yeni teknik direktör ile birlikte heyecanlı bir çalışmanın içerisine girildiğini gördüğünü anlatan Başkan Aktaş, “Bursa'nın tüm kesimlerinin el birliğiyle Bursaspor'a sahip çıkması, taraftarın her zaman takımın yanında yer alması gerekir" diye konuştu.

 

Konuşmalarından ardından Ali Ay, günün anısına Başkan Aktaş’a hediye takdim etti.

 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.