Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursaspor yine Dzsudzsak'sız!

Bursaspor, sabah saatlerinde yaptığı kuvvet ve çabukluk antrenmanı ile yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü. Yeşil-beyazlılarda kendisine kulüp arayan Dzsudzsak ile gribal enfeksiyon geçiren Sercan Yıldırım, antrenmanda yer almadı.Bursaspor,...

Haber Giriş Tarihi: 05.08.2016 11:58
Haber Güncellenme Tarihi: 05.08.2016 14:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursaspor yine Dzsudzsak'sız!
Bursaspor, sabah saatlerinde yaptığı kuvvet ve çabukluk antrenmanı ile yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü. Yeşil-beyazlılarda kendisine kulüp arayan Dzsudzsak ile gribal enfeksiyon geçiren Sercan Yıldırım, antrenmanda yer almadı.

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig’in 2016-2017 sezonu öncesi 3. etap kamp çalışmalarını Özlüce Tesisleri’nde sürdürüyor. Sabah saatlerinde Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, nezaretinde yapılan antrenman ısınma hareketleriyle başladı. Ardından kuvvet ve çabukluk çalışması gerçekleştiren Timsah, antrenmanın son bölümünde ise taktik ağırlıklı antrenman yaptı.

Yeşil-beyazlılar, akşam saatlerinde basına kapalı olarak gerçekleştireceği antrenman ile hazırlıklarını sürdürecek.

Dzsudzsak yine yok
Bursaspor’da takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan ve kendisine kulüp arayan Macar oyuncu Balazs Dzsudzsak, dün 3 günlük iznin ardından yapılan antrenmanda yer almamıştı. Yıldız isim, bugün sabah saatlerinde yapılan antrenmana da çıkmazken, Bursasporlu idarecilerin oyuncunun menajeri ile görüşmeleri sürdürdüğü ve birkaç gün içinde durumunun netlik kazanacağı belirtildi.

Sercan Yıldırım grip oldu
Öte yandan tedavileri süren Deniz Yılmaz ve Emre Taşdemir’in yanı sıra gribal enfeksiyon geçiren golcü oyuncu Sercan Yıldırım da antrenmanda yer almadı.

Bandırmaspor ve Trabzonspor ile hazırlık maçı
Yeşil-beyazlılar, yeni sezon hazırlıkları kapsamında 7 Ağustos Pazar günü PTT 1. Lig’in yeni ekiplerinden Bandırmaspor’un sezon açılışına katılacak. Timsah, ardından 12 Ağustos Cuma günü Karadeniz ekibi Trabzonspor ile İstanbul’da dostluk karşılaşmasına çıkacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.