Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursaspor yeni hocasıyla ilk galibiyetini aldı

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında karşılaştığı Sivasspor’u 4-3 mağlup ederek, 3 hafta aradan sonra galibiyetle tanıştı.

Haber Giriş Tarihi: 07.04.2014 12:23
Haber Güncellenme Tarihi: 07.04.2014 13:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursaspor yeni hocasıyla ilk galibiyetini aldı

Bursaspor, dün Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında kendi evinde Sivasspor’u ağırladı. Oldukça çekişmeli geçen mücadeleden 4-3 galibiyetle ayrılan yeşil-beyazlılarda yüzler gülüyor. Ligde puanını 37’ye yükselten yeşil-beyazlılar, ilk 5 adına çok önemli bir galibiyete imza attı.

 

BURSASPOR LİGDE 3 MAÇ ARADAN SONRA GALİP GELDİ

Ligde 3 haftadır maç kazanamayan Bursaspor, Sivasspor müsabakasıyla bu olumsuz istatistiğe son verdi. Oldukça heyecanlı geçen müsabakayı 4-3 kazanan yeşil-beyazlılar, 3 maç aradan sonra galibiyetle tanıştı. Ligde en son 24. haftada kendi evinde Kardemir Karabükspor’u 1-0 mağlup eden yeşil-beyazlılar, o müsabakanın ardından Kayserispor’a 2-0, Konyaspor’a 2-1 ve Fenerbahçe’ye 3-0 mağlup olmuştu. Ayrıca yeşil-beyazlılar, Alman teknik adam Daum'un gönderilmesinin ardından takımın başına geçen İrfan Buz yönetiminde ilk galibiyetini aldı.

 

FERNANDAO’DAN İLK HAT-TRICK

Bursaspor’un iki golcüsü Fernandao ve Stanislav Sestak uzun aradan sonra golle buluştu. Geldiği günden beri zaman zaman eleştirilen ve son 2 maçta kadroya bile giremeyen Brezilyalı golcü, dünkü maçta oynadığı futbolla göz doldurdu. Fernandao, ilk kez hat-trick yaparken, son golünü ise 8 Nisan’daki Kardemir Karabükspor maçında atmıştı. Sestak ise, 25 Ocak’taki Eskişehirspor mücadelesinin ardından ilk kez gol sevinci yaşadı.

 

FERNANDAO: "KENDİMİ GELİŞTİREBİLMEK İÇİN ÇOK ÇALIŞTIM"

Sivasspor maçı ile ilgili açıklamalarda bulunan Brezilyalı futbolcu Fernandao, kendisi için iyi bir karşılaşma olduğunu belirterek, "Biraz daha fazla çalışmam gerekiyordu. Geçtiğimiz 2 hafta kendimi geliştirebilmek için çalıştım ve elimden geleni yaptım. Sahaya çıktığımda da bunun karşılığını gol olarak görebilmem çok mutluluk verici" dedi.

 

BEKİR YILMAZ: "GÜZEL BİR GALİBİYET ALDIK"

Bursasporlu futbolcu Bekir Yılmaz ise Sivasspor mücadelesinin izleyenler için keyif verici bir maç olduğunu ifade ederek, "Aslında Fenerbahçe ve Galatarasay maçlarında bu olumlu futbolun sinyallerini vermiştik. Bugün de oyunumuzu oynadık. Sadece 3 gol yedik, bizim için olumsuz olan taraf buydu. Diğer taraftan 4 gol attık ve seyir zevki olan bir maç oldu. Biz zaten bir hava yakalamıştık. Bu maçta bu havanın perçinleşmesi ve devamının gelecek olmasının sinyallerini verdik. Güzel bir galibiyet oldu. Buraya gelip bizi destekleyen kadın ve çocuk taraftarlarımıza armağan olsun" diye konuştu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.