Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursaspor'un yeni Başkanı Ali Ay

Bursaspor'un Olağanüstü Kongresi'nde Ali Ay başkanlığa seçildi.

Haber Giriş Tarihi: 19.01.2016 23:54
Haber Güncellenme Tarihi: 20.01.2016 02:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursaspor'un yeni Başkanı Ali Ay

Bursaspor’un olağanüstü genel kurulunda bin 691 oy alan Ali Ay başkanlığa seçildi.

4 bin 734 genel kurul üyesi bulunan Bursaspor’da Burhan Ilgın, Burhan Vatan ve Ali Ay başkanlık yarışına katılırken hazirun listesini 2 bin 887 kişi imzaladı.

16.45’de başlayan oy verme işleminin 21.15’de sona erdiği olağanüstü genel kurulda, oyların sayımı 00.10’da tamamlandı. Bin 691oy alan Ali Ay başkan seçilirken, diğer adaylardan Burhan Vatan 819 oy, Burhan Ilgın ise 93 oy aldı. 27 oy ise geçersiz sayıldı.

Ali Ay başkanlığındaki Bursaspor’un yeni yönetim şu isimlerden oluştu:

Adem Sakarya, Ali Haydar Ademoğlu, Osman Dinsever, Şükrü Çekmişoğlu, Mustafa Bakır, Fatih Korkmaz, İlyas Kocaefe, Cem Öztürk, Fatih Pulat, Yusuf Aslan, Hakan Dinçtürk, Ali Turan, Sezer Sezgin, Yüksel Çolak, Özgür Alpaslan Sümer, Ercan Korkmaz, Burcu Aksak, Disiplin kurulu Adil Öztürk, Engin Demir, İsmail İbiş.

Yeni Başkan Ali Ay yaptığı teşekkür konuşmasında, “Taraftarlarımızın boynu bükük gezmeyecek. Bu külübün sahibi taraftarlarımızdır. Sportif başarının yanında ekonomik başarı da gelecek. Yarın (bugün) 11.00’de devir teslim töreni yapıp Büyükçekmece Tepecikspor maçına çıkacağız. Her şey Bursaspor için çok güzel olacak” dedi. 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.