Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursaspor'u kader maçına Tunahan Akdoğan hazırlayacak

Bursaspor yönetimi, yeşil beyazlı takımının pazar günü aldığı Gençlerbirliği yenilgisi nedeniyle Trabzonspor deplasmanına erken gidilmesini kararlaştırdı.

Haber Giriş Tarihi: 29.05.2017 16:51
Haber Güncellenme Tarihi: 29.05.2017 16:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursaspor'u kader maçına Tunahan Akdoğan hazırlayacak

Aldığı mağlubiyetler ile bir anda küme düşme hattına giren Bursaspor yönetimi, küme düşme tehlikesi üzerineÿdün gece toplandı. Özlüce Tesisleri'nde bir araya gelen yönetim, teknik sorumlu Adnan Örnek'in istifasını kabul etti.

Yönetim Kurulunun sabaha kadar devam eden toplantısında, yöneticiler yeni teknik direktör aramak yerine kulübün bünyesinde yer alan Tunahan Akdoğan'la Trabzonspor maçına hazırlanılması kararı aldı

Yönetim kurulu toplantısında ayrıca futbolcuların maça şehirden uzak kalıp Karadeniz iklimine alışmaları için karşılaşmadan 3-4 gün önce Trabzon'a yakın bir ilde kamp yapılması ve maça burada hazırlanılmasını kararlaştırdı.

ANTREMANA BAŞLADILAR

Bursaspor kader maçına çıkacağı Trabzonspor hazırlıklarını bugün futbolculara izin vermeden başladı. Yeşil beyazlı futbolcular hazırlıklarını bu akşam saat 18.00'de kulüpte toplanıp 19.00'da idmana çıkarak sürdürecek. Takımın başında Adnan Örnek'in yerine görevlendirilen Tunahan Akdoğan'ın olması bekleniyor.

KADER MAÇI CUMARTESİ GÜNÜ

2016-2017 Spor Toto Süper Lig Turgay Şeren Sezonu 34. hafta programı açıklandı. Bursaspor'un kader maçı olacak olacak olan mücadelenin günü ve saati belli oldu.

Bursaspor'un sezonun son maçında 3 Haziran 2017 Cumartesi günü saat 17:00'da Trabzonspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.