Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursaspor'u ait olduğu yere taşıyacağız

Yalçın Koşukavak, Bursaspor camiasına seslenerek, "1963’ten beri her koşulda cefayı çeken Bursaspor taraftarına karşı sorumlu olduğumuzun bilincindeyiz. Bursaspor’un olması gereken yer sadece Süper Lig değil, Şampiyonlar Ligi’dir. Her türlü zorluğa rağmen bu büyük camiayı, ait olduğu yere taşıyacağız" ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 16.11.2019 12:06
Haber Güncellenme Tarihi: 16.11.2019 15:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursaspor'u ait olduğu yere taşıyacağız

Bursaspor Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak, yeşil beyazlı camiaya önemli mesajlar verdi. Sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan deneyimli çalıştırıcı, ilk olarak A Milli Takım’ı kutlarken, şunları kaydetti:

"Herkese merhaba. Öncelikle, 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası’na katılmayı garantileyen Türkiye A Milli Futbol Takımı’nı, Şenol Güneş hocayı yürekten kutluyorum. Bursaspor olarak milli takım arasını iyi değerlendiriyor ve Keçiörengücü maçı hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyoruz. Sosyal medyadaki mesajlarınızı okuyorum, gerçekten çok yapıcı eleştiriler var. Dikkate alıyorum. Hakkaniyetli eleştirilere saygımız sonsuz. Bazen kurguladığınız plan, çeşitli sebeplerden ötürü sahaya yansımayabilir. Hataları en aza indirgeyip, hedefe doğru koşmaya devam edeceğiz."

Taraftara seslenen Koşukavak, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Her kulübün sahibi taraftardır ve takım olarak, 1963’ten beri her koşulda cefayı çeken Bursaspor taraftarına karşı sorumlu olduğumuzun bilincindeyiz. Bursaspor’un olması gereken yer sadece Süper Lig değil, Şampiyonlar Ligi’dir. Her türlü zorluğa rağmen bu büyük camiayı, ait olduğu yere taşıyacağız. Eğer birlikte olursak, sabırlı davranırsak, tek taraflı değil çok taraflı düşünürsek daha çabuk başarır ve misafir olduğumuz yeri daha kolay terk edebiliriz. Keçiörengücü maçında da başta ‘Teksas’ olmak üzere tüm tribün gruplarımızı, tüm taraftarlarımızı stadyuma davet ediyorum. Unutmayın; siz varsanız, sahada 12 kişiyiz."
 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.