Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursaspor taraftarı tribünü terk etti

Süper Lig’in 28. haftasında deplasmanda Akhisar Belediyespor ile karşılaşan Bursaspor, ilk yarıyı 4-1 mağlup tamamladı. Misafir tribünü tamamen dolduran yeşil-beyazlı taraftarlar, ilk yarının bitiş düdüğünün ardından tribünü tamamen...

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2017 14:42
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2017 17:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursaspor taraftarı tribünü terk etti

Süper Lig’in 28. haftasında deplasmanda Akhisar Belediyespor ile karşılaşan Bursaspor, ilk yarıyı 4-1 mağlup tamamladı. Misafir tribünü tamamen dolduran yeşil-beyazlı taraftarlar, ilk yarının bitiş düdüğünün ardından tribünü tamamen boşalttı.

Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında Bursaspor, Manisa 19 Mayıs Stadyumu’nda Akhisar Belediyespor ile karşılaşıyor. Müsabakanın 13. dakikasında Batalla’nın golü ile öne geçen yeşil-beyazlı takım, 14. dakikada Olcan Adın, 21. dakikada Mustafa Yumlu, 24. dakikada Sokol Cikalleshi ve 28. dakikada Vaz Te’nin golüne engel olmadı. İlk yarıyı 4-1 mağlup tamamlayan Bursaspor’da, yeşil-beyazlı taraftarlar da futbolculara ve yönetime tepki gösterdi. İlk yarının bitiş düdüğünün ardından misafir tribünü tamamen dolduran taraftarlar tribünü terk ederek dışarı çıkarken, polis ekipleri de muhtemel bir tepkiye karşı stat dışında önlem aldı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.