Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursaspor seriyi sürdürme peşinde!

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında yarın kendi sahasında oynayacağı Sivasspor karşılaşmasından 3 puan ile ayrılarak çıkışa geçmenin hesaplarını yapıyor.

Haber Giriş Tarihi: 31.10.2014 09:35
Haber Güncellenme Tarihi: 01.11.2014 12:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursaspor seriyi sürdürme peşinde!
 Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında yarın kendi sahasında oynayacağı Sivasspor karşılaşmasından 3 puan ile ayrılarak çıkışa geçmenin hesaplarını yapıyor.

Yeşil-beyazlılarda teknik patron Şenol Güneş'in bu maçta ki en büyük kozu ligde son iki haftada 5 gol atan genç golcü Bakambu olacak. Spor Toto Süper Lig’de geçtiğimiz hafta deplasmanda oynadığı Balıkesirspor maçında rakibini 5-0 yenerek moral bulan Bursaspor, yarın sahasında Sivasspor’u konuk edecek. Ligin ilk 7 haftalık periyotundan 10 puan toplayan Timsah, Sivasspor engelini 3 puan ile aşarak zirve hattına bir adım daha yaklaşmak istiyor. Bursa Atatürk Stadyumu’nda oynanacak olan karşılaşma saat 16.00’da başlayacak.

 

19. RANDEVU

Bursaspor ile Sivasspor, yarın ligde 19. kez karşı karşıya gelecek. İki ekip arasında geride kalan 18 maçın 7’sinden yeşil-beyazlılar galibiyet ile ayrılırken, 9 maçta ise Sivasspor gülen taraf oldu. 2 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Ev sahibi ekip bu karşılaşmalarda rakip fileleri 27 kez havalandırırken, Sivasspor ise 32 kez gol sevinci yaşadı.

 

DÜDÜK ÇAĞATAY ŞAHAN’DA

Bursa Atatürk Stadyumu’nda oynanacak olan karşılaşmada Manisa bölgesi hakemlerinden Çağatay Şahan düdük çalacak. Şahan’ın yardımcılıklarını Gökhan Memişoğlu ve Mehmet Metin yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Murat Türker olarak açıklandı.

 

BİLET FİYATLARINDA İNDİRİM

Bursaspor’da yönetim kurulu kararıyla Sivasspor karşılaşması öncesi bilet fiyatlarında indirime gidildi. Alınan karara göre yeni bilet fiyatları şöyle:

“VIP A-B 1. Sıra: 250 TL, VIP A-B 2, 3, 4, 5 ve 6. Sıralar: 175 TL, VIP C, Kapalı A-B-C: 100 TL, Maraton: 30 TL, Kapalı Kale Arkası: 15 TL, Açık Kale Arkası: 10 TL, Misafir Tribün: 13 TL.”

 

SİVASSPOR’DA YÜZLER GÜLMÜYOR

Spor Toto Süper Lig’in geride kalan 7 haftasında 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 4 mağlubiyet elde ederek yalnızca 5 puan toplayabilen kırmızı-beyazlılar, ligin 17. sırasında yer aldı. Ligde son iki haftada Beşiktaş ve Çaykur Rizespor ile oynadığı maçlarda sahadan puansız ayrılan Roberto Carlos’un öğrencileri, Bursaspor maçından 3 puan ile ayrılarak kötü gidişatı durdurmak istiyor.

 

5 OYUNCU EKSİK

Konuk ekipte sarı kart cezalısı Ziya Erdal, sakatlığı devam eden Batuhan Karadeniz ve geçtiğimiz hafta oynanan Çaykur Rizespor karşılaşmasında rakibine yaptığı faul gerekçesiyle 2 resmi müsabakadan men cezası alan Cicinho, Bursaspor karşısında forma giyemeyecek. Hafif sakatlıkları bulunan ve hafta içi takımla birlikte antrenmanlarda yer almayan Kadir Bekmezci ve John Utaka’nın durumunun ise maç saati netlik kazanacağı öğrenilirken, her iki oyuncunun da forma giyme şanslarının zor olduğu bildirildi.

 

BURSASPOR’DA GÖZLER BAKAMBU’DA

Yeşil-beyazlı ekipte ise sakat veya cezalı oyuncunun bulunmaması teknik heyeti sevindiriyor. Öte yandan ligde son 2 haftada rakip fileleri 5 kez havalandıran ve Ziraat Türkiye Kupası’nda oynanan Tepecikspor karşılaşmasında da boş geçmeyen Bakambu, Sivasspor maçında teknik direktör Şenol Güneş’in en büyük kozu olacak.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.