Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursaspor seri başlatmak istiyor

Bursaspor, Süper Lig’in 9. haftasında yarın deplasmanda Sivasspor ile karşılaşacak. Aynı puana sahip rakibini mağlup ederek galibiyet serisi başlatmak isteyen yeşil-beyazlı ekipte, 6 eksik oyuncu bulunuyor.Süper Lig’in 9. haftasında yarın...

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2017 10:41
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2017 11:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursaspor seri başlatmak istiyor

Bursaspor, Süper Lig’in 9. haftasında yarın deplasmanda Sivasspor ile karşılaşacak. Aynı puana sahip rakibini mağlup ederek galibiyet serisi başlatmak isteyen yeşil-beyazlı ekipte, 6 eksik oyuncu bulunuyor.

Süper Lig’in 9. haftasında yarın deplasmanda Demir Grup Sivasspor ile karşılaşacak olan yeşil-beyazlılar, sahadan 3 puan ile ayrılarak yeni bir galibiyet serisi başlatmak istiyor. Geride kalan haftalarda aldığı 4 galibiyet, 4 mağlubiyet ile topladığı 12 puanla 8. sırada yer alan Timsah, aynı puanla 1 basamak altında yer alan rakibine karşı sahadan galibiyetle ayrılmanın hesaplarını yapıyor.

Süper Lig’de 23. randevu

İki ekip, yarın oynayacakları karşılaşma ile Süper Lig’de 23. kez karşı karşıya gelecek. Geride kalan maçlarda iki ekip de 10’ar kez sahadan galibiyetle ayrılırken, 2 mücadele ise beraberlikle sonuçlandı. Timsah, ligde rakibi ile çıktığı son 5 maçta 4 galibiyet almayı başardı.

Elderson’un durumu maç saati netlik kazanacak

Ev sahibi ekipte kırmızı kart cezalısı Delvin N’Dinga’nın yanı sıra sakatlığı bulunan Ganalı stoper John Boye, yarınki mücadelede forma giyemeyecek. Sakatlığı büyük oranda iyileşen Nijeryalı sol bek Elderson’un ise durumunun maç saati netlik kazanacağı bildirildi.

Bursaspor’da eksik çok

Konuk ekip Bursaspor’da ise kırmızı kart cezalısı Jires Kembo, sakatlıkları süren Badu, Sercan Yıldırım, Josua John, Bilal Kısa ve Emre Taşdemir, Sivasspor’a karşı forma giyemeyecek.

Düdük Uğurlu’da

Yarın Yeni 4 Eylül Stadyumu’nda saat 14.00’te başlayacak olan müsabakayı Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Uğurlu’nun yardımcılıklarını Serkan Olguncan ve Serkan Çimen yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Ali Şansalan.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.