Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursaspor Şenol Güneş'i bırakmak istemiyor

Fenerbahçe zaferi sonrası konuşan Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı'ndan Şenol Güneş hakkında flaş açıklama: Hocamız Bursa'ya, Bursa da ona çok şey kattı. En geç cumartesi oturup konuşacağız ve yola devam edeceğiz.

Haber Giriş Tarihi: 22.05.2015 09:54
Haber Güncellenme Tarihi: 22.05.2015 10:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursaspor Şenol Güneş'i bırakmak istemiyor
 Fenerbahçe zaferi sonrası konuşan Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı'ndan Şenol Güneş hakkında flaş açıklama: Hocamız Bursa'ya, Bursa da ona çok şey kattı. En geç cumartesi oturup konuşacağız ve yola devam edeceğiz.

Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı’ndan Fenerbahçe galibiyeti sonrası Şenol Güneş açıklaması geldi. Bir süredir ismi Beşiktaş’la anılan tecrübeli hocayla ilgili net ifadeler kullanan Bölükbaşı, “Hocamızla herhangi bir sorun yaşayacağımızı düşünmüyorum. Cezam nedeniyle takımımla birlikte olamadım, bu yüzden buruk kaldım. Şenol hocayla yarın (bugün) veya cumartesi günü oturup konuşacağız. Onun Bursaspor’a sağladığı katkı tartışılmaz. Ancak Bursaspor hocaya bir şeyler kattı. Hep birlikte takımı iyi bir noktaya getirdik. Bundan sonra da devam edip onunla daha başarılı olmak istiyoruz. Aksi bir ihtimali düşünmüyoruz” sözlerini sarf etti.

‘Ozan’a yurtdışı açık' 
Ozan Tufan hakkında çıkan iddialara da değinen Timsah’ın patronu şunları söyledi: Ozan Tufan için ancak ve ancak yabancı takımların teklifini değerlendiririz. O da oyuncumuzun önünü kapatmamak için. Onun haricinde biz kadromuzu koruyup yolumuza devam etme düşüncesindeyiz.

 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.