Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursaspor, Şampiyonlar Ligi finalini Timsah Arena'ya istiyor

Bursaspor Kulübü 2. Başkanı Ali Ademoğlu, Timsah Arena’nın 5 yıl sonra dünyanın en önemli stadı olacağını belirterek, "Milli maçların Bursa’da oynanmasını istiyoruz. Şampiyonlar Ligi finalinin de stadımızda oynanmasını istiyoruz ve arzu ediyoruz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 25.03.2016 12:38
Haber Güncellenme Tarihi: 25.03.2016 12:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursaspor, Şampiyonlar Ligi finalini Timsah Arena'ya istiyor

Yeşil-beyazlı kulübün 2. başkanı Ali Ademoğlu, yeni statları Timsah Arena’nın dünyanın en iyi statları arasında yer aldığını söyledi.

İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Ademoğlu, "Stat 15 gün de bir veya 6 ay için olmaz. 365 gün için olur. Bir festival havası içerisinde olur. Statta geliri maça göre beklerseniz hata yapmış olursunuz. Dünyada ekonominin bu kadar güzel geliştiği, marketingin bu kadar yüksek olduğu bir yerde ayda bir maç için stat yapılmaz. Bu günahtır. Bizim stadımız dünyada heyecan verici 10 stattan biri. Böyle bir stat yok. Böyle bir stat da yapılması gerekenler var. Bizim yapmamız gereken veya UEFA’nın, FIFA’nın yapması gerekenler var. Biz futbol federasyonundan milli maçların burada oynanmasını istiyoruz. Biz Almanya’yı, Hollanda’yı tarihimizde birer kere yenmişiz, onu da Bursa’da yenmişiz. Bu somut bir örnek" dedi.

 

"ŞAMPİYONLAR LİGİ FİNALİ NEDEN OYNANMASIN?"

"UEFA Kupası Finali’ni neden Bursa’da oynamayalım?" diyen Ademoğlu, "Çünkü en güzel yer. Bursa tarihi, kültürü yüksek bir kent. Hem kentin tanıtımı, hem de stadın anlatılması açısından önemli görüyorum. Bir Şampiyonlar Ligi finali neden oynanmasın? Bunun da oynanmasını istiyoruz, arzu ediyoruz. Spor, sanat ve iş aleminin bu stadı dikkat çekmesini istiyoruz. Bu stat kentin parlayan bir yıldızı. Türkiye’nin en önemli stadı. Bizdeki gibi rahat ulaşımın olduğu bir stat yoktur. Bu stadın 365 gün hizmet verilmesinden yanayız. 5 yıl sonra bu stat dünyanın en iyi stadı olacak ve ekonomi alanı olacak" şeklinde konuştu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.