Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursaspor Mesut Bakkal ile ilk puanını aldı

Bursaspor, Teknik Direktör Mesut Bakkal ile çıktığı ikinci maçında ilk puanını aldı.Ligde kötü günler geçiren yeşil-beyazlılar, zorlu Kasımpaşa maçından sahadan 1 puanla ayrıldı. Rakibine karşı daha üstün oynamasına rağmen ve...

Haber Giriş Tarihi: 20.04.2019 10:18
Haber Güncellenme Tarihi: 20.04.2019 11:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursaspor Mesut Bakkal ile ilk puanını aldı

Bursaspor, Teknik Direktör Mesut Bakkal ile çıktığı ikinci maçında ilk puanını aldı.

Ligde kötü günler geçiren yeşil-beyazlılar, zorlu Kasımpaşa maçından sahadan 1 puanla ayrıldı. Rakibine karşı daha üstün oynamasına rağmen ve pek çok pozisyonu harcayan timsah, 3 maçlık yenilgi serisini sonlandırdı. Teknik Direktör Mesut Bakkal ise yeşil-beyazlı takımla çıktığı ikinci maçında ilk puanını aldı.

5 maçtır galibiyete hasret

Öte yandan ligin ikinci yarısında kötü bir performans gösteren Bursaspor, 5 maçtır galip gelemiyor. En son ligin 24. haftasında sahasında Demir Grup Sivasspor’u mağlup eden timsah, daha sonra aldığı sonuçlarla taraftarını üzdü. Bursaspor, sırasıyla Ankaragücü maçından sahadan bir puanla ayrılırken, Galatasaray, Aytemiz Alanyaspor ve Trabzonspor müsabakalarından sahadan yenilgiyle ayrıldı. Timsah, son olarak dün Kasımpaşa ile İstanbul deplasmanında berabere kaldı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.