Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursaspor maçında sürpriz protesto

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında 4 Mayıs Pazar günü Bursaspor ile Trabzonspor arasında oynanacak maçta iki takımın da Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Merkez Hakem Kurulu'nu (MHK) protesto edeceği iddia edildi.

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2014 11:06
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2014 14:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursaspor maçında sürpriz protesto

Bursa'da yayın yapan Olay gazetesinin haberine göre, yeşil-beyazlı takımın cezası sebebiyle kadın ve çocuklara açık olacak müsabakada her iki takımın Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Merkez Hakem Kurulu’nu (MKY) protesto edeceği öğrenildi. İki kulübün aralarında anlaştığı ve sahaya çıkacak futbolcuların ilk 5 dakikada TFF ve MHK’yı protesto edeceği belirtildi. Protestonun nasıl olacağı öğrenilemezken, her iki kulübün de bu işten zarar görmeyecek bir yol izleyeceği ifade edildi. Yapılacak bu protestonun dünyada da büyük ses getireceği vurgulandı.

 

AYDIN KARABULUT İDDİASI

Öte yandan yeşil-beyazlı yönetim kongreye rağmen transfer çalışmalarına başladı. Bu sezon Sivasspor’da sergilediği performansla A Milli Takım’a kadar yükselen Aydın Karabulut için yeşil-beyazlı takımın harekete geçtiği öğrenildi. Bursaspor yönetiminin sezon başında Sivasspor ile 1 yıllık sözleşme imzalayan ve sezon sonu boşa çıkacak olan yetenekli futbolcuyla anlaşmaya çok yakın olduğu ifade edildi. Ayrıca sezon başında takıma katılan ama beklentileri karşılamayan Sebastian Frey ile Taiwo’ya da İtalya’dan bazı kulüplerin talip olduğu ve bu oyuncuların durumlarının sezon sonu netlik kazanacağı belirtildi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.