Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursaspor, lideri ağırlıyor

Bursaspor, yarın sahasında karşılaşacağı lider Başakşehir’i mağlup ederek ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapmak istiyor.Süper Lig’de ilk yarıyı 25 puanla 9. sırada tamamlayan yeşil-beyazlı ekip, ikinci yarının ilk maçında yarın...

Haber Giriş Tarihi: 20.01.2018 11:23
Haber Güncellenme Tarihi: 20.01.2018 14:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursaspor, lideri ağırlıyor

Bursaspor, yarın sahasında karşılaşacağı lider Başakşehir’i mağlup ederek ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapmak istiyor.

Süper Lig’de ilk yarıyı 25 puanla 9. sırada tamamlayan yeşil-beyazlı ekip, ikinci yarının ilk maçında yarın sahasında lider Medipol Başakşehir ile karşılaşacak. Kadrosunu Moussa Sow ve Grozav gibi isimlerle güçlendiren Timsah, Nijeryalı oyuncu Abdullahi Shehu ile de büyük ölçüde anlaşma sağladı. Bursaspor, taraftarı önünde yarın oynayacağı karşılaşmada sahadan 3 puanla ayrılarak ligin ikinci yarısına iyi bir giriş yapmak istiyor.

Süper Lig’de 22. randevu

İki takım yarın oynayacakları karşılaşma ile birlikte Süper Lig’de 22. kez karşı karşıya gelecek. Daha önce oynanan 21 müsabakada yeşil-beyazlılar, 7 kez sahadan galibiyetle ayrılırken, 8 mücadele ise Başakşehir’in üstünlüğü ile sonuçlandı.

Bursaspor 5 maçtır yenemiyor

Yeşil-beyazlı ekip, İstanbul ekibi ile çıktığı son 5 maçta da galibiyet elde edemedi. Bu maçlarda 4 mağlubiyet, 1 beraberlik alan Bursa temsilcisi, turuncu-lacivertli takıma karşı son galibiyetini 2014-2015 sezonunda Bursa’da oynanan karşılaşmada 4-1’lik skorla almıştı.

Düdük Bülent Yıldırım’da

Yarın Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda saat 16.00’da başlayacak olan müsabakayı Bülent Yıldırım yönetecek. Yıldırım’ın yardımcılıklarını Asım Yusuf Öz ve Osman Gökhan Bilir yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Koray Gençerler olacak.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.