Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursaspor kendini buldu

Süper Lig'e Ertuğrul Sağlam yönetiminde başlayan Bursaspor, genç teknik adam ile çıktığı 13 maçlık periyotta rakip fileleri yalnızca 14 kez havalandırmıştı. Hamza Hamzaoğlu’nun göreve gelmesinin ardından ise Timsah, adeta farklı bir kimliğe büründü. Hamzaoğlu yönetiminde ligde 5 maça çıkan yeşil-beyazlılar, fileleri 12 kez havalandırdı.

Haber Giriş Tarihi: 07.02.2016 12:49
Haber Güncellenme Tarihi: 07.02.2016 12:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursaspor kendini buldu

Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasında dün sahasında Medipol Başakşehir ile karşılaşan Bursaspor, 55 dakikasını 10 kişi oynadığı mücadeleden 3-3’lük eşitlikle ayrıldı. Ligde ilk beraberliğini 20. haftada alan Timsah, puanını da 25’e yükseltti.

 

HAMZAOĞLU GELDİ, GOL YOLLARI AÇILDI

Süper Lig’e Ertuğrul Sağlam yönetiminde başlayan yeşil-beyazlı ekip, genç teknik adam ile 13 haftalık periyotta alınan kötü sonuçlar sebebiyle yollarını ayırmıştı. Sağlam yönetiminde çıkılan 13 maçta gol yollarında büyük sıkıntı yaşayan Timsah, rakip ağları yalnızca 14 kez havalandırmıştı. Deneyimli çalıştırıcı Hamza Hamzaoğlu’nun göreve gelmesinin ardından ise Bursaspor, adeta farklı bir kimliğe büründü. Hamzaoğlu idaresinde ligde oynanan 5 karşılaşmada rakip kaleye 12 gol bırakan Timsah, bu periyotta 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde etti.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.