Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursaspor kafilesi Ordu’ya gitti

Bursaspor, ligin son haftasında deplasmanda karşılaşacağı Trabzonspor karşılaşması için 4 gün önceden özel uçakla Ordu’ya gitti. Yeşil-beyazlılar maç gününe kadar hazırlıklarını burada sürdürecek.Spor Toto Süper Lig’in geride...

Haber Giriş Tarihi: 31.05.2017 16:30
Haber Güncellenme Tarihi: 31.05.2017 17:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursaspor kafilesi Ordu’ya gitti

Bursaspor, ligin son haftasında deplasmanda karşılaşacağı Trabzonspor karşılaşması için 4 gün önceden özel uçakla Ordu’ya gitti. Yeşil-beyazlılar maç gününe kadar hazırlıklarını burada sürdürecek.

Spor Toto Süper Lig’in geride kalan haftalarında topladığı 35 puanla küme düşme hattının bir basamak üzerinde yer alan yeşil-beyazlı ekip, son hafta mücadelesinde kader maçına çıkacak. 3 Haziran Cumartesi günü saat 17.00’de başlayacak olan müsabakada Trabzonspor ile karşılaşacak olan Timsah, rakibini mağlup etmesi durumunda ligde kalacak.

Mustafa Er ve Gançev çalıştıracak

Kritik karşılaşma öncesi maça daha iyi konsantre olabilmek adına bugün saat 16.00’da özel uçakla Ordu’ya hareket eden Bursaspor kafilesi, maç gününe kadar hazırlıklarını Ordu Stadı’nda basına kapalı olarak sürdürecek. Antrenörler Mustafa Er ve Ivko Gançev idaresinde çalışacak olan Bursasporlu oyuncuların Ordu yolculuğu öncesi morallerinin bir hayli bozuk olduğu gözlendi.

İş adamları uğurladı

Öte yandan Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis ve Komite Üyeleri ve iş dünyası kuruluşları temsilcileri de yeşil-beyazlı kafileyi havalimanından uğurladı. Yolculuk öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, kulüp Başkanı Ali Ay’ın maddi manevi yanlarında olduklarını ve oyunculara kendileri adına söz verebileceklerini söyledi. Burkay, daha sonra kaptan Batalla ve Harun Tekin’e ise, "Bu maçta manevi olarak oynayın. 3 milyonluk şehir yanınızda" mesajını verdi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.