Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursaspor 4-1 Başakşehir

Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında Bursa Atatürk Stadı’nda oynanacak maçta Bursaspor ile İstanbul Başakşehir ligde 16. kez buluşacaklar.

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2015 13:30
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2015 16:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursaspor 4-1 Başakşehir
 Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında Bursa Atatürk Stadı’nda oynanacak maçta Bursaspor ile İstanbul Başakşehir ligde 16. kez buluşacaklar.



Bursaspor geçen hafta Fenerbahçe'ye kaybederek 4. sıradaki yerini İstanbul Başakşehir'e bırakmış ve 6. sıraya gerilemişti. Bursa ekibi, bu akşamki karşılaşmayı kazanarak hem rakibini yakalayıp hem de Avrupa kupalarına katılma yolunda puan sıralamasında geride kalmamayı hedefleyecek.

CANLI ANLATIM 

90'GOOOLL!! Bursaspor, Samuel Holmen ile durumu 4-1'e getiriyor! Ceza sahası sağ çaprazına sokulan Cedric Bakambu havadan pasını penaltı noktasına hareketlenen Samuel Holmen'e gönderiyor. Holmen göğsü ile topu kontrol ederek vuruşunu yapıyor ve topu sağ köşeden filelerle buluşturuyor.

89'Cedric Bakambu iki rakibini geçerek pasını sol kanattan hareketlenen Emre Taşdemir'e gönderiyor. Emre ceza sahası sol çaprazından vuruşunu yapıyor ancak top savunmadan geri geliyor.

87'Bursaspor cephesinde son oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Aziz Behich oyundan alınırken yerine Bekir Yılmaz oyuna dahil oluyor.

86'Sağ kanattan gelişen İstanbul Başakşehir atağında Alparslan Erdem ortasını ceza sahasına doğru gönderiyor ancak savunma bu topu karşılıyor.

83'Ceza yayının biraz gerisinden kullanılan serbest vuruşta Edin Visca ortasını altıpas alanının önüne doğru gönderiyor ancak kaleci Harun çıkıyor ve bu topu kontrol ediyor.

81'Bursaspor cephesinde ikinci oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Josue oyundan alınırken yerine Samuel Holmen oyuna dahil oluyor.

80'İstanbul Başakşehir cephesinde son oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Uğur Uçar oyundan alınırken yerine Cenk Şahin oyuna dahil oluyor.

78'Konuk ekip İstanbul Başakşehir kısa paslarla rakip yarı alanda organize olmaya çalışıyor.

76'GOOOLL!! Bursaspor, Cedric Bakambu ile farkı ikiye çıkartıyor. Kendi ceza sahası çizgisi önünden kullanılan serbest vuruşta kaleci Harun ileri uca doğru havadan uzun oynuyor. Gelen topa yükselen Fernandao kafa ile pasını ceza sahası sağ çaprazına hareketlenen Cedric Bakambu'ya gönderiyor. Bakambu ceza sahasına giriyor ve sağ çaprazdan vuruşunu yapıyor. Kaleci Volkan Babacan'nın müdahalesi yetersiz kalıyor ve top sol köşeden filelerle buluşuyor.

75'Bursaspor'da Serdar Aziz, rakibi Jeremy Perbet'nin müdahalesi ile yerde kalıyor ve kısa süreli sakatlık geçiriyor.

74'İstanbul Başakşehir cephesinde ikinci oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Sedat Ağçay oyundan alınırken yerine Stephane Badji oyuna dahil oluyor.

71'İstanbul Başakşehir cephesinde ilk oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Doka Madureira oyundan alınırken yerine Alparslan Erdem oyuna dahil oluyor.

68'GOOOLL!! Fernandao sert bir vuruşla topu kalenin orta üst tarafından filelerle buluşturuyor ve takımını öne geçiriyor.

68'Penaltı vuruşu için topun başına Fernandao geliyor.

67'Fernandao'nun pası ile ceza sahası içi sağ tarafında topla buluşan Fernando Belluschi son çizgiye inmeden topu içeri çevirmek istiyor ancak savunmada Yalçın bu topa müdahale ediyor. Pozisyon sonrasında Fırat Aydınus, Yalçın'ın topu elle kestiğine hükmediyor ve penaltı noktasını gösteriyor.

65'Sağ çaprazdan ceza sahasına sokulan Fernandao yerden pasını altıpas alanına doğru hareketlenen arkadaşı Cedric Bakambu'ya göndermek istiyor ancak top golcü oyuncuya ulaşmıyor ve sol kanada doğru yöneliyor.

63'Orta alandan gelişen atakta Marcio Mossoro'nun havadan uzun pası ile Jeremy Perbet ceza yayı gerisinde topla buluşuyor ancak tecrübeli oyuncunun pozisyonu ofsayt.

60'Müsabakanın üçte ikilik bölümü geride kalırken ev sahibi Bursaspor'un topla oynamadaki üstünlüğü devam ediyor.

57'İstanbul Başakşehir'de Ferhat Öztorun, rakibi Josue'nin müdahalesi ile yerde kalıyor ve kısa süreli sakatlık geçiriyor.

56'Bu dakikalarda karşılıklı top kayıpları ile mücadele devam ediyor.

53'Bu kez Bursaspor gole çok yaklaştı. Sağ kanattan gelişen atakta Şener Özbayraklı ortasını altıpas alanına doğru gönderiyor. Savunmadan seken top ceza sahası içi sol çaprazında Fernando Belluschi'nin önünde kalıyor. Tecrübeli oyuncu bekletmeden vuruşunu yapıyor ancak kaleci Volkan Babacan bir kez daha gole izin vermiyor.

52'İstanbul Başakşehir gole çok yaklaştı. Visca'nın pası ile ceza sahası içi sağ çaprazında topla buluşan Uğur son çizgiye inmeden pasını altıpas alanına doğru gönderiyor. Bu noktada topla buluşan Mahmut Tekdemir tek vuruşunu yapıyor ancak top kalenin üzerinden dışarı gidiyor.

49'GOOOLL!! Bursaspor, Cedric Bakambu ile beraberliği yakalıyor. Sol kanatta topla buluşan Fernando Belluschi penaltı noktasına doğru havadan uzun pasını gönderiyor. Bu noktaya hareketlenen Şamil kafa ile pasını altıpas çizgisi gerisine doğru indiriyor. Bu noktada bulunan Cedric Bakambu vuruşunu yapıyor ve topu sol üst köşeden filelerle buluşturuyor.

46'Ceza yayı gerisinde topla buluşan Josue yerden sert vuruyor ancak kaleci Volkan Babacan sağ köşeye uzanıyor ve gole izin vermiyor.

46'Bursaspor cephesinde ilk oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Volkan Şen oyundan alınırken yerine Emre Taşdemir oyuna dahil oluyor.

46'Müsabakanın ikinci yarısı Bursasporlu oyuncuların vuruşuyla başlıyor.

45'Hakem Fırat Aydınus ilk yarının bittiğini belirten son düdüğünü çalıyor.

45'Dördüncü hakemin işaretiyle müsabakanın ilk yarısının sonuna en az 1 dakikalık oynanmamış süre bölümü ekleniyor.

45'Hızlı gelişen İstanbul Başakşehir atağında Doka'nın pası ile ceza yayı sol çaprazında topla buluşan Mahmut Tekdemir ceza sahasına girer girmez çok sert vuruyor ancak top kalenin üzerinden dışarı gidiyor.

44'İstanbul Başakşehir'de Edin Visca, rakibi Şamil ile girdiği tartışmadan sonra hakem Fırat Aydınus tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.

42'Bursaspor'da Volkan Şen, hakeme yönelik itirazlarını sürdürüyor ve sarı kart görüyor.

42'Ceza sahası sağ tarafından son çizgiye yakın bir noktadan kullanılan serbest vuruşta Josue doğrudan kaleyi düşünüyor ancak top kalenin hemen üzerinden dışarı gidiyor.

40'Josue'nin pası ile sağ kanatta topla buluşan Şener Özbayraklı rakibi Ferhat'ı geçmek isterken yerde kalıyor. Pozisyon sonrasında hakem Fırat Aydınus, Ferhat Öztorun'u sarı kart ile cezalandırıyor.

38'Ceza yayı sağ çaprazında topla buluşan Josue vuruşunu yapıyor ancak top savunmadan geri geliyor.

35'Ceza yayının hemen sağ tarafından kullanılan çift vuruşta Doka'nın pası ile topla buluşan Edin Visca yerden çok sert vuruyor ancak top kalenin sol tarafından dışarı gidiyor.

32'Bu dakikalarda yapılan karşılıklı faullerle mücadele devam ediyor.

30'Müsabakanın üçte birlik bölümü geride kalırken ev sahibi Bursaspor'un topla oynamadaki üstünlüğü devam ediyor.

28'Ceza yayının yaklaşık 7 metre gerisinden kullanılan serbest vuruşta Josue havadan pasını ceza sahası sağ çaprazına doğru gönderiyor. Bu noktaya hareketlenen Volkan Şen topu son anda altıpas alanına doğru çeviriyor. Kaleci Volkan Babacan'dan seken top penaltı noktası gerisinde Cedric Bakambu'nun önünde kalıyor. Bakambu bekletmeden vuruşunu yapıyor ancak top savunmadan sekerek son olarak kaleci Volkan Babacan'da kalıyor.

26'Savunmada Serdar Aziz'den topu çalan Marcio Mossoro sol çaprazdan ceza sahasına girer girmez pasını yanındaki arkadaşı Jeremy Perbet'ye gönderiyor. Perbet bekletmeden yerden vuruşunu yapıyor ancak top savunmadan geri geliyor.

24'Sağ kanat taç çizgisinin hemen önünden kullanılan serbest vuruşta Josue ortasını altıpas alanına doğru gönderiyor ancak kaleci Volkan Babacan bu topu yumrukları ile uzaklaştırıyor.

22'Sağ kanattan gelişen Bursaspor atağında Josue ortasını penaltı noktasına doğru gönderiyor ancak savunma bu topu kafa ile karşılıyor.

20'Oyunun bu bölümünde karşılıklı top kayıpları ile mücadele devam ediyor.

17'GOL İstanbul Başakşehir, Marcio Mossoro ile öne geçiyor!

13'Sol kanattan kullanılan taç atışından sonra topla buluşan Josue ortasını arka direğe doğru gönderiyor. Bu noktada topu göğsü ile kontrol eden Fernandao pasını içeri çevirmek istiyor ancak vuruşu istediği gibi olmuyor ve top kalenin yanından dışarı gidiyor.

11'Orta alandan gelişen atakta Doka'nın pası ile ceza sahası sağ çaprazında topla buluşan Marcio Mossoro kaleci ile karşı karşıya kalıyor ancak tecrübeli oyuncunun pozisyonu ofsayt.6'Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Volkan Şen ortasını altıpas çizgisi gerisine doğru gönderiyor. Bu noktaya hareketlenen Şamil Cinaz kafa vuruşunu yapıyor ancak top kalenin üzerinden dışarı gidiyor.

5'Ceza sahası sağ çaprazına yakın sayılabilecek bir noktadan kullanılan serbest vuruşta Edin Visca ortasını arka direğe doğru gönderiyor. Altıpas alanı sol tarafında topu kontrol eden Jeremy Perbet bekletmeden içeri pasını gönderiyor ancak savunmada Serdar Aziz araya giriyor ve tehlikeyi uzaklaştırıyor.

3'Ev sahibi Bursaspor kısa paslarla rakip yarı alanda pozisyon üretmeye çalışıyor.

1'Bursaspor gole çok yaklaştı. Yalçın'dan topu çalan Fernandao ceza sahsı içi sol çaprazından yerden vuruşunu yapıyor. Kaleci Volkan Babacan'dan seken topu çizgi üzerinden Alexandu Epureanu çıkarıyor.

1'Müsabaka İstanbul Başakşehirli oyuncuların vuruşuyla başlıyor.

Sezonun ilk yarısında İstanbul'da oynanan karşılaşma golsüz berabere tamamlanmıştı.

 


Bursa Atatürk Stadı'nda Bursaspor ile İstanbul Başakşehir arasında 13.30'da başlayacak maçı hakem Fırat Aydınus yönetecek.

 

BURSASPOR - İSTANBUL BAŞAKŞEHİR

 

STAT: Atatürk   

SAAT: 13.30

HAKEM: Fırat Aydınus

YAYIN: Lig TV

 

MUHTEMEL 11'LER:

 

BURSASPOR: Harun, Şener, Şamil, Serdar, Aziz, Belluschi, Ozan Tufan, Volkan, Josue, Bakambu, Fernandao

TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş

 

BAŞAKŞEHİR: Volkan Babacan, Sedat, Mahmut, Epureanu, Visca, Doka, Yalçın, Perbet, Uğur, Ferhat, Mossoro

TEKNİK DİREKTÖR: Abdullah Avcı

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.