Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursaspor golü unuttu

Süper Lig’de ilk 14 haftalık periyotta rakip filelere 27 gol atan ve ligin en golcü takımları arasında yer alan Bursaspor, son 8 haftada ise bu görüntüsünden çok uzak durumda yer alıyor. Timsah, ligde çıktığı son 8 mücadelede yalnızca...

Haber Giriş Tarihi: 19.02.2018 09:14
Haber Güncellenme Tarihi: 19.02.2018 11:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursaspor golü unuttu

Süper Lig’de ilk 14 haftalık periyotta rakip filelere 27 gol atan ve ligin en golcü takımları arasında yer alan Bursaspor, son 8 haftada ise bu görüntüsünden çok uzak durumda yer alıyor. Timsah, ligde çıktığı son 8 mücadelede yalnızca 4 kez gol sevinci yaşayabildi.

Lige iyi bir başlangıç yapan ve özellikle golcü kimliği ile dikkat çeken Bursaspor, son haftalarda ise bu görüntüsünden bir hayli uzak. Yeşil-beyazlılar, ligin ilk 14 haftalık diliminde rakip fileleri 27 kez sarsarak ligin en golcü takımları arasında yer almıştı. Konyaspor’u 3-0 mağlup ettiği mücadelenin ardından son 8 haftada galibiyet yüzü görmeyen Timsah, golü de unuttu. Yeşil-beyazlılar, ligde çıktığı son 8 müsabakada yalnızca 4 gol atabildi. Devre arası gol yollarına çözüm bulması için alınan Moussa Sow ise sakatlığı sebebiyle 3 maçtır forma giyemiyor.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.