Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursaspor galibiyet serisi peşinde

Bursasporlu futbolcular, Çaykur Rizespor karşısında aldıkları galibiyeti önümüzdeki hafta oynayacakları Mersin İdman Yurdu maçı ile pekiştirerek, galibiyet serisi yakalamak istiyor.

Haber Giriş Tarihi: 29.09.2014 10:25
Haber Güncellenme Tarihi: 29.09.2014 11:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursaspor galibiyet serisi peşinde
 Bursasporlu futbolcular, Çaykur Rizespor karşısında aldıkları galibiyeti önümüzdeki hafta oynayacakları Mersin İdman Yurdu maçı ile pekiştirerek, galibiyet serisi yakalamak istiyor.

Spor Toto Süper Lig’in 4.haftasında Karadeniz ekibi Çaykur Rizespor’a konuk olan yeşil-beyazlılar, sahadan 1-0 galip ayrılarak puanını 6’ya çıkardı. Karşılaşma sonrası basın mensuplarını sorularını yanıtlayan Bursasporlu futbolcular, aldıkları 3 puanın kendileri için çok önemli olduğunu vurguladılar.

 

OZAN TUFAN: “MERSİN MAÇI İÇİN MORAL BULDUK”

Genç oyuncu Ozan Tufan yaptığı açıklamada, “Beşiktaş maçında aldığımız mağlubiyetten sonra bu 3 puan bizim için çok iyi oldu. Mersin maçı için moral bulmuş olduk. İlk yarı çok iyi oynadık. Zaman zaman kopukluklar oldu. İkinci yarıda da rakibimizin üstünlüğü vardı. Taktik anlamında defans yapmamız gerekiyordu. Baskılı oynayacakları belliydi. Hata yapıp gol yemekte istemiyoruz. Takım içerisinde birazda yorgunluklar vardı. Elimizden gelenin en iyisini yaptık. İyi bir de defans sergiledik” diye konuştu.

 

ŞENER: “GALİBİYET SERİSİNİ DEVAM ETTİRECEĞİZ”

Galibiyetin kendileri için motive kaynağı olduğunu ifade eden Şener Özbayraklı ise, “Sezonun başındayız ama kötü mağlubiyetler aldık. İnşallah bu seriyi devam ettiririz. Mersin maçına da en iyi şekilde hazırlanacağız ve galibiyet serisini devam ettireceğiz” dedi.

 

FERHAT: “MERSİN MAÇIYLA PEKİŞTİRMEK İSTİYORUZ”

Genç kanat oyuncusu Ferhat Kiraz da, “Kazanmamız gereken bir maçtı diye düşünüyorum. Geçen hafta hak etmediğimiz bir mağlubiyet aldık. Takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. İyi oynadığımızı düşünüyorum. Daha üstün oynayan taraf kesinlikle bizdik. Mücadele eden herkesi tebrik ediyorum. Mersin maçıyla bu galibiyeti pekiştirmek istiyoruz. Kalbi bizimle birlikte olan herkese bu galibiyet armağan olsun” şeklinde konuştu.

 

OZAN İPEK: “GALİBİYETİ PERÇİNLEMEK İSTİYORUZ”

Çaykur Rizespor galibiyetinin önemin vurgu yapan tecrübeli oyuncu Ozan İpek ise, “Beşiktaş maçından sonra bu galibiyet bizim için çok önemliydi. Bu maçı almamız gerekiyordu. Bu bilinçle geldik. Maçın genelinde iyiydik. Bu galibiyeti perçinlemek için haftaya Mersin’de galip gelmek istiyoruz” diye konuştu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.