Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursaspor evinde 1 puana razı oldu!

Bursaspor, Süper Lig'in 7. haftasında sahasında Osmanlıspor'u konuk etti. Maçın ilk yarısı iki takımın karşılıklı ataklarıyla son buldu. İkinci yarıda tempo ilk yarıya oranla daha da yükseldi. Bursaspor'un başarılı kalecisi Harun Tekin iki net pozisyonu önlemeyi başardı. Mücadelede gol sesi çıkmaynca maç 0-0 eşitlikle sona erdi.

Haber Giriş Tarihi: 16.10.2016 14:24
Haber Güncellenme Tarihi: 16.10.2016 16:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursaspor evinde 1 puana razı oldu!
Spor Toto Süper Lig'de Bursaspor-Osmanlıspor arasında oynanan karşılaşma 0-0 beraberlikle sonuçlandı.

Karşılaşmanın ilk tehlikeli atağını 6. dakikada Osmanlıspor geliştirdi. Hızla ceza sahasına ilerleyen Regattin, topu sağ kanattan hareketlenen Umar'ın önüne attı. Bu oyuncunun çaprazdan sert şutunda yerden gelen topu kaleci Harun Tekin, ayaklarıyla çeldi. Maçın 17. dakikasında Bursaspor net bir pozisyon yakaladı. Sol kanattan kazanılan serbest atışı bekletmeden kullanan Batalla, topu aynı bölgeden ceza sahasına giren Deniz Yılmaz'ın önüne attı. Deniz, bir rakip defans oyuncusunu çalımladıktan sonra topa vurdu. Defanstan dönen top Şamil Çinaz'ın önüne düştü. Bu futbolcunun penaltı noktası üzerinden şutunda top üstten auta gitti. 36. dakikada sol kanattan hareketlenen Bursasporlu Sercan Yıldırım, topu penaltı noktasına doğru gönderdi. Faty'in kafa vuruşunda Batalla'ya çarpan top havalandı. Kaleci Hakan Arıkan, topa sahip oldu. 39. dakikada Bursaspor atağında, sağ kanattan hareketlenen Deniz Yılmaz, yaklaşık 20 metreden topa sert vurdu. Kaleci Hakan Arıkan, gelen topu yumruklarıyla uzaklaştırdı. 45+1. dakikada Aziz Eraltay'ın ceza sahası dışından sert şutunda top üstten auta gidince ilk yarı golsüz sona erdi.

Müthiş mücadeleye sahne olan karşılaşmanın ikinci yarısında da tempo düşmedi. Karşılaşmanın 55. dakikasında sol kanatta topla buluşan Adrien Regattin ceza sahası içine yaptığı ortaya Diabate'nin kafa vuruşunda Harun bir kez daha gole izin vermedi. Bursaspor, karşılaşmanın 68. dakikada ceza sahasına yapılan ortada Aziz Behich ile Prochazka arasında yaşanan ikili mücadelede Bursasporlu oyuncular topun elle kesildiğini öne sürerek penaltı beklediği pozisyonda maçın hakemi Fırat Aydınus, oyunu devam ettirdi. Heyecanın eksik olmadığı karşılşmanın 79. dakikasında Osmanlısporlu Raul Rusescu, Pablo Batalla'yı geçtiği pozisyonda önünü açtı ve kaleye uzaktan sert bir şut çekti ancak günün başarılı ismi Harun Tekin topu tokatlayarak çeldi ve gole izin vermedi.

90 dakika boyunca iki takım da aradığı golü bulamadı. Harun Tekin ve Hakan Arıkan'ın yıldızlaştığı karşılaşmadan gol sesi çıkmadı ve karşılaşma başladığı skorla tamamlandı.

Bu sonuçla Bursaspor puanını 13'e çıkartırken, Osmanlıspor'da 11 puana ulaştı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.