Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursaspor Djalma'dan haber bekliyor

Bursaspor, geçtiğimiz sezon Gençlerbirliği’nde forma giyen Djalma Campos transferinde mutlu sona yaklaştı.

Haber Giriş Tarihi: 28.05.2016 13:51
Haber Güncellenme Tarihi: 28.05.2016 13:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursaspor Djalma'dan haber bekliyor

 

Süper Lig’de 2016-2017 sezonu öncesi transfer çalışmalarına hız veren Bursaspor, geçtiğimiz sezonu Gençlerbirliği’nde geçiren ve Ankara ekibiyle sözleşmesi 31 Mayıs'ta sona erecek olan Djalma Campos transferinde mutlu sona yaklaştı. Geçtiğimiz günlerde 29 yaşındaki oyuncunun menajeri ile bir araya gelen yeşil-beyazlı yönetim, bonservisi elinde olan oyuncu için yıllık 800 bin Euro’luk teklifte bulundu. Campos’un bu teklife sıcak baktığı ancak düşünmek için süre istediği öğrenildi. Bursaspor yönetiminin Kayserispor ve Akhisar Belediyespor’un da talip olduğu oyuncudan haber beklediği ve transferin birkaç gün içerisinde netleşeceği öğrenildi.

SERDAR AZİZ İÇİN GÖRÜŞME YOK
Öte yandan Bursaspor’dan ayrılması gündeme gelen kaptan Serdar Aziz için Beşiktaş’ın ısrarcı olduğu öne sürülmüştü. Ancak siyah-beyazlı idarecilerin Bursaspor yönetimi ile henüz bir görüşme gerçekleştirmedikleri öğrenildi.

SERCAN’IN BONSERVİSİNE 250 BİN EURO
Geçtiğimiz sezon Galatasaray’dan kiralık olarak Bursaspor’da forma giyen golcü oyuncu Sercan Yıldırım için 750 bin Euro satın alma opsiyonu belirlenmişti. Yeşil-beyazlı kulübün 25 yaşındaki golcü oyuncu için Galatasaray’a 250 bin Euro’luk teklifte bulunacağı öğrenildi. 

 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.