Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursaspor deplasmanda tutulmuyor

Spor Toto Süper Lig'de Torku Konyaspor'u 3-2 yenen yeşil-beyazlı takım, bir deplasman galibiyetine daha imza attı.

Haber Giriş Tarihi: 26.01.2015 10:48
Haber Güncellenme Tarihi: 26.01.2015 11:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursaspor deplasmanda tutulmuyor
 Spor Toto Süper Lig'de Torku Konyaspor'u 3-2 yenen yeşil-beyazlı takım, bir deplasman galibiyetine daha imza attı.

Spor Toto Süper Lig'de geride kalan 17 haftada 9 deplasman maçı oynayan Bursaspor, bunların 5'ini kazanırken, 2 karşılaşmada yenildi, 2'sinde ise beraberlik elde etti.

Torku Konyaspor ile ligin 17. haftasında geçen cuma günü deplasmanda karşılaşan yeşil-beyazlı takım, 3-2'lik skorla bu sezonki 5'inci deplasman galibiyetine imza attı.

Ligin ilk haftasında sahasında Galatasaray'a 2-0 yenilen Bursaspor, ikinci hafta Gençlerbirliği'ni deplasmanda 2-1 yenerek ilk galibiyetini aldı. Beşiktaş'ı ligin 3. haftasında konuk eden yeşil-beyazlılar, 1-0'lık yenilgiyle yine sahasında gülemedi. Çaykur Rizespor'a 4'üncü haftada konuk olan Bursa temsilcisi, 1-0'lık skorla ikinci galibiyetini de deplasmanda elde etmiş oldu. 5'inci haftada Mersin İdmanyurdu ile karşılaşan Bursaspor, deplasmanda bu kez umduğunu bulamadı ve evine 2-1'lik yenilgiyle döndü.

Eskişehirspor ile evinde 2-2 berabere kalarak evinde galibiyetle tanışamayan Bursaspor, 7'nci haftada Balıkesirspor deplasmanında 5-0 gibi farklı bir skorla sahadan galip ayrıldı.

Taraftarları önünde ilk 3 puanı 3-0'lık skorla Sivasspor karşısında alan yeşil-beyazlı ekip, deplasmanda 1-1 biten Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçında da hanesine 1 puan yazdırmayı bildi.

Bursa'da Fenerbahçe ile 1-1, deplasmanda ise İstanbul Başakşehir ile 0-0 berabere kalan yeşil-beyazlılar, evinde Kasımpaşaspor'u 5-1 yenerek önemli bir galibiyet elde etti. Kardemir Karabükspor deplasmanından 3-2'lik yenilgiyle ayrılan Bursaspor, 3-3 biten sahasındaki Trabzonspor maçında da galibiyet alamadı.

Gaziantepspor deplasmanında da 2-1'lik skorla evine 3 puanla dönen "Yeşil Timsah", lige verilen aranın ardından konuk olduğu Torku Konyaspor'u da 3-2'lik skorla geçerek deplasmandaki başarılı performansını sürdürdü.

Yeşil-beyazlı ekip, bu galibiyetle sezonun 17'nci deplasman puanını Torku Konyaspor karşısında almış oldu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.