Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursaspor'da Serdar Aziz krizi

Bursaspor’da geçtiğimiz hafta içinde antrenmanlarda takımla birlikte çalışmasına rağmen Beşiktaş maçı kadrosunda yer almayan Serdar Aziz, camiadan büyük tepki aldı. Bu sezon sakatlığı sebebiyle 8. kez takımdan ayrı kalan 25 yaşındaki oyuncu için La Liga ekibi Villarreal’ın yeşil-beyazlı idareciler ile görüşmeler yaptığı iddia edildi.

Haber Giriş Tarihi: 12.04.2016 14:06
Haber Güncellenme Tarihi: 12.04.2016 14:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursaspor'da Serdar Aziz krizi

Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında deplasmanda Beşiktaş’a 3-2 mağlup olan Bursaspor’da Serdar Aziz krizi yaşanıyor. Süper Lig’in 20. haftasında Timsah Arena’da oynanan Medipol Başakşehir karşılaşmasında sakatlık geçiren Serdar, bu karşılaşmanın ardından Gençlerbirliği, Fenerbahçe ve Eskişehirspor müsabakalarında forma giyememişti. Ardından 24. haftadaki Çaykur Rizespor mücadelesi ile birlikte yeniden sahalara dönen 25 yaşındaki oyuncunun bu kez de sakatlığı nüksetmişti. Antalyaspor ve Kasımpaşa karşılaşmalarında forma giyemeyen Serdar’ın ligin 27. haftasındaki Sivasspor karşılaşmasında forma giymesi bekleniyordu.

 

TAKIMLA BİRLİKTE ÇALIŞIYOR

Son haftalarda çalışmalarını takımla birlikte sürdüren Serdar Aziz’in Sivasspor’un yanı sıra dün oynanan Beşiktaş maçının kadrosunda yer almaması merak uyandırdı. Basına ilk 20 dakikası açık olarak gerçekleştirilen antrenmanların tamamında takımla birlikte çalıştığı bildirilen Serdar’ın sakatlık durumuyla ilgili net bir bilgi verilmezken, yeşil-beyazlı oyuncunun ne zaman sahalara döneceği de belirsizliğini koruyor.

 

“ARTIK ÇIKABİLİRSİN BÜYÜK MAÇLAR BİTTİ”

Bu sezon sakatlığı sebebiyle ligin ilk yarısındaki Akhisar Belediyespor karşılaşmasının yanı sıra, Gaziantepspor, Gençlerbirliği, Fenerbahçe, Eskişehirspor, Antalyaspor, Kasımpaşa, Medicana Sivasspor ve Beşiktaş karşılaşmalarında forma giyemeyen Serdar, camianın da tepkisini çekti. Sosyal medyada 25 yaşındaki oyuncuya tepki gösteren taraftarlar, “Bursalı Serdar Aziz artık çıkabilirsin, büyük maçlar bitti” yorumlarında bulunuyor.

 

32 MAÇ KAÇIRDI

2008-2009 sezonundan bu yana Bursaspor forması giyen ve toplam 169 resmi maça çıkan Serdar Aziz, 32 karşılaşmada sakatlığı sebebiyle forma giyemedi. Yeşil-beyazlı takımda 181 resmi karşılaşmada görev alan Arjantinli yıldız Pablo Martin Batalla’nın ise sakatlığı sebebiyle forma giyemediği karşılaşma bulunmuyor.

 

VILLARREAL İSTİYOR İDDİASI

Sezon başında Bursaspor’dan Cedric Bakambu’yu kadrosuna katan La Liga ekibi Villarreal’in Serdar Aziz için de yeşil-beyazlı kulüple görüşmeler yaptığı iddia edildi. İspanyol ekibi yetkililerinin Serdar için Bakambu’dan da bilgi aldığı bildirilirken, golcü oyuncunun da Serdar Aziz için olumlu yönde fikir belirttiği kaydedildi.

Bursaspor'dan yıllık 1 milyon 400 bin Euro alan 25 yaşındaki oyuncunun yeşil-beyazlı takım ile 2018 yılına dek sözleşmesi bulunuyor.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.