Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursaspor'da Fernandao operasyonu

Dzsudszak, Necid, De Sutter ve Serdar Aziz’i satıp büyük bir bütçe elde etmeyi planlayan Bursaspor, Fernandao’yu geri döndürmenin yollarını arıyor. Timsah, Brezilyalı forveti Türkiye’ye getiren Wolfgang Kuhlmann’ı Bursa’ya çağırdı, yol haritası belirlenecek.

Haber Giriş Tarihi: 02.06.2016 11:03
Haber Güncellenme Tarihi: 02.06.2016 11:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursaspor'da Fernandao operasyonu

Daum döneminde Brezilya’nın Bahia takımından 1.5 sezonluğunaBursaspor’a kiralık olarak gelen ve sergilediği müthiş performansın ardından Fenerbahçe’ye transfer olanFernandao hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı. Buna göre Bursaspor, 29 yaşındaki forveti geri döndürmek için çalışmalara başladı. 

Kuhlmann yola çıktı

Dzsudszak, Necid, De Sutter ve Serdar Aziz gibi takımın en potansiyelli isimlerini satıp ciddi bir bütçe elde etmeyi amaçlayan yönetimin Fernandao’yu Fenerbahçe’den satın almak istediği ifade edildi.

Bu kapsamda Timsah’ın attığı en önemli adım ise onu Türkiye’ye getiren menajer Wolfgang Kuhlmann’ı Türkiye’ye çağırmak oldu. Başkan Ali Ay’ın, önümüzdeki günlerde İstanbul’a gelecek olan Kuhlmann’la bu konuda bir görüşme yapıp, transfer için yol haritası belirleyeceği öğrenildi. 

Fernandao evet derse...

Öncelikli olarak Fernandao’nun fikrini alacak olan Yeşil-Beyazlı idareciler, olumlu yanıt alması halinde bu kez Fenerbahçe ile masaya oturacak. Sarı-Lacivertliler, resmi açıklama yapmamıştı, ancak Fernandao için 3.5 milyon Euro bonservis ödediği konuşuluyordu. Timsah’ın da transferi bu civarlarda bir rakama bitirmek istediği kulislerde konuşuluyor.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.