Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursaspor-Bölükbaşı davasında takipsizlik

Bursaspor Başkanı Ali Ay’ın, eski başkan Recep Bölükbaşı ve yönetim ile ilgili yaptığı suç duyurusuyla ilgili cumhuriyet savcılığınca takipsizlik kararı verildi.Bursaspor’un avukatı Jale Demir, Bursaspor Kulübü eski Başkanı Recep...

Haber Giriş Tarihi: 15.11.2016 15:18
Haber Güncellenme Tarihi: 15.11.2016 22:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursaspor-Bölükbaşı davasında takipsizlik
Bursaspor Başkanı Ali Ay’ın, eski başkan Recep Bölükbaşı ve yönetim ile ilgili yaptığı suç duyurusuyla ilgili cumhuriyet savcılığınca takipsizlik kararı verildi.
Bursaspor’un avukatı Jale Demir, Bursaspor Kulübü eski Başkanı Recep Bölükbaşı ile birlikte 22 kişi hakkında 11 Mayıs Çarşamba günü cumhuriyet başsavcılığına görevi kötüye kullanmak, ihmal ve zimmet suçlarından suç duyurusunda bulundu. Suç duyurusunda bir klasör halinde yapılan ve Recep Bölükbaşı ile yönetiminin görev yaptığı 16.05.2013-19.01.2016 tarihleri arasındaki yaptıkları icraatlar yer almıştı.

Takipsizlik kararı
Yaklaşık 6 aydır Memur Suçları Savcılığı tarafından yürütülen soruşturma tamamlandı. Savcılık tarafından 22 sanığın ifadesine başvuruldu. Yapılan inceleme sonucunda 22 sanık hakkında takipsizlik kararı verildi. Bursaspor Kulübü avukatlarının, 15 gün içerisinde Nöbetçi Asliye Ceza Mahkemesi’ne giderek karara itiraz edecekleri öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.