Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursaspor, Beşiktaş maçı hazırlıklarına moralli başladı

Bursaspor, ligin 14. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarına başladı. Yeşil-beyazlı oyuncuların antrenmanda moralli oldukları gözlendi.Spor Toto Süper Lig’in 14. haftasında deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak...

Haber Giriş Tarihi: 07.12.2016 12:38
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2016 15:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursaspor, Beşiktaş maçı hazırlıklarına moralli başladı

Bursaspor, ligin 14. haftasında deplasmanda daha dün Dinamo Kiev'den 6 gol yiyerek yurda yaralı dönen Beşiktaş ile karşılaşacak. Maç hazırlıklarına  başlayan Yeşil-beyazlı oyuncuların antrenmanda moralli oldukları gözlendi.

Spor Toto Süper Lig’in 14. haftasında deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak olan Bursaspor, 1 günlük iznin ardından hazırlıklarına başladı. Özlüce Tesisleri’nde, Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu nezaretinde gerçekleştirilen antrenman ısınma koşularıyla başladı. Ardından 5’e 2 pas pres çalışması yapan yeşil-beyazlı oyuncuların, antrenmanın basına kapalı bölümünde ise taktik ağırlıklı çalışma yaptıkları bildirildi.

Timsah’ta 4 eksik
Ligin 13. haftasında alınan Çaykur Rizespor galibiyetiyle moral bulan Bursasporlu oyuncuların antrenmanda moralli oldukları gözlendi. Antrenmanda sakatlığı süren Şamil Çinaz salonda çalışırken, dün burnundan ameliyat olan Kubilay Kanatsızkuş’un da tedavisinin sürdüğü bildirildi. Gribal enfeksiyon geçiren Sane antrenmanda yer almazken, U21 maçında sağ ayak bileğine darbe alan genç oyuncu Mert Örnek de günü tedaviyle geçirdi.
Yeşil-beyazlılar, yarın sabah saatlerinde basına kapalı olarak yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.