Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursaspor Basketbol Şubesi resmen kuruldu

Bursaspor'un Amatör Şubelerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Sezer Sezgin, yeni kurulan basketbol şubesi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 12.08.2014 17:46
Haber Güncellenme Tarihi: 12.08.2014 18:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursaspor Basketbol Şubesi resmen kuruldu
Bursaspor'un Amatör Şubelerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Sezer Sezgin basketbol şubesinin kuruluşu ile ilgili bir bilgilendirme toplantısı düzenledi. Özlüce Tesisleri’nde düzenlenen basın toplantısında konuşan Sezer Sezgin, “Uzun yıllardır taraftarlarımızın özlemini çektiği, hasretle beklediği basketbol şubemizin kuruluş müjdesini vermek için buradayız. Bugün Bursaspor Basketbol Takımının, 3. Lig'de mücadele edebilmesi için gerekli işlemleri tamamlayarak Türkiye Basketbol Federasyonu nezdinde resmiyete kavuşturduk. Göz bebeğimiz futbol takımımızın yanında yeşil beyaz armamızın gururla sergileneceği yeni bir branşımız daha hayata geçiyor" dedi.
Basketbol şubesinin 3. Lig'de mücadele ederek Bursaspor markasını fair-play anlayışıyla daha da yukarıya taşımaya çalışacağını ifade eden Sezgin, "Bu süreçte en çok, büyük Bursaspor taraftarımızın desteğine ihtiyaç duyacağız. Bu zorlu yolda, diğer branşlarımızda olduğu gibi, Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin’in destekleriyle yanımızda olacağından şüphe duymuyoruz. Kabul etmeliyiz ki; önümüzde uzun bir yol var. Değerli hocalarımızla birlikte doğru ve Bursaspor’a yakışır bir planlamayla hareket etmek istiyoruz. Bursaspor taraftarını mutlu eden, gücünü Bursa’dan alan, genç, dinamik, heyecan veren bir yapı oluşturabilirsek öncelikli hedefimize ulaşmış oluruz. Tabi ki; Bursaspor’un olduğu yerde iddia da olacak. Ama dediğim gibi önceliğimiz fair-play anlayışıyla sporun özüne ve Bursaspor ismine yakışır bir şekilde ilerlemek. İnşallah sizlerinde desteğiyle güzel bir atılım gerçekleştirip Türk spor kamuoyuna örnek oluruz. Bursaspor Basketbol Takımı camiamıza hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.
Bir basın mensubunun, 'sponsor desteği ile ilgili bir gelişme var mı?' sorusunu cevaplayan Sezgin şunları söyledi:
"Sponsorluk için görüştüğümüz bir firma vardı fakat sonuca ulaşamadık. Yeni sponsor çalışmalarımız devam ediyor. Fakat sponsorumuz olsa da olur olmasa da olur. Bursaspor Kulübü büyük bir kulüptür ve basketbol takımımızı 3. Lig'de mücadele ettirecek güçtedir."
Müsabakaların oynanacağı salon ile ilgili de bilgi veren Sezgin, “Nilüfer 100.Yıl Spor Salonu ve Atatürk Spor Salonu’nda maçlarımızı oynamak için temaslarımız sürüyor” açıklamasını yaptı.
Kombinelerle ilgili sorulan soruya Sezgin, "Taraftarlarımızın talepleri var, fakat bu talep yüksek sayıda olursa basketbol için ayrıca kombine çıkarabiliriz” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.