Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursaspor altyapı hocalarını tanıttı

Bursaspor Kulübü, yeni sezonda alt yapısında göre alacak teknik kadroyu tanıttı.

Haber Giriş Tarihi: 14.08.2015 17:32
Haber Güncellenme Tarihi: 14.08.2015 18:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursaspor altyapı hocalarını tanıttı
Altyapı ve Futbol Okulu’nda Sorumlu Yönetici Ali Turan yeni sezonda alt yapıda görev yapacak olan antrenörleri basın mensuplarına tanıttı. Turan yaptığı açıklamada, "2015-16 sezonu Bursaspor altyapısı için hayırlı, uğurlu olsun. Geçtiğimiz sezon bizimle birlikte olan 5 antrenörümüz bu sezon ayrıldılar. Bursaspor altyapısı için çok emekleri geçti. Kendilerine teşekkür ediyorum. Bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.
Alt yapı antrenörlerini tanıtan Turan, "Gençlik geliştirme program sorumlusu olarak Mesut Ünal hocamız ile devam ediyoruz. Aynı zamanda U21 takımımızın teknik sorumlusu olarak görev yapacak. U21 yardımcı antrenörümüz Fazlı Tan, U19 teknik sorumlusu Harun Şen, U19 yardımcı antrenörü Mustafa Er, U17 teknik sorumlusu Ali Aköz, U16 teknik sorumlusu Muzaffer Kabadayı, U15 teknik sorumlusu Nurgut Ak, U14 teknik sorumlusu Serkan Türkay, U13 teknik sorumlusu Hacı Murat Yılmaz, kaleci antrenörleri Metin Akdemir, Nail Gürel, Koray Tanrıverdi, kondisyonerler Cemal Ayyıldız ve İbrahim Gırak ve Akademi ligleri sorumlusu ve oyuncu izleme sorumlusu Yılmaz Burul'dur. Kendilerine hayırlı, uğurlu olsun” dedi.
GGPO Sorumlusu Mesut Ünal, "Bursaspor’da görev almak bizim için çok onurlu bir görev. Tüm ekip halinde bunun bilincindeyiz. Başkanımız da söyledi. Bu saatten sonra konuşmaya gerek yok, çalışma zamanı. Yaklaşık 1-1.5 aydır yoğun bir şekilde çalışmalarımız devam etmektedir. Geçen sezondan aramızda olmayan arkadaşlarımız var. Kendilerine hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Bu bir süreçtir. Bizler Bursasporluyuz. Gel denildiğinde gelir, git denildiğinde gideriz. Sonuçta hepimiz Bursaspor’un işçisiyiz” diye konuştu.

ÜÇ FUTBOLCUYLA PROFESYONEL İMZA
Bursaspor'un altyapısında yetişen ve gösterdikleri performans ile dikkat çeken Mertcan Erdem, Mustafa Ün ve Emirhan Çolak kendilerini profesyonel yapan imzayı Vakıfköy Orhan Tesisleri’nde düzenlenen törenle attı. Altyapıdan Sorumlu Yöneticimiz Ali Turan, "Bursaspor için mutlu günlerden birisini yaşıyoruz. Mertcan için Yolspor ve Arabayatağıspor’a, Mustafa Ün için Tütünspor’a, Emirhan için Conpenantaspor’a teşekkür ederiz" açıklamasını yaptı.
Profesyonel olan üç futbolcunun gelişimleri için Yeşil Bursa A.Ş. kiralık olarak gidecekleri belirtildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.