Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BURSASPOR 4-1 KASIMPAŞA| Maç Sonu

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Bursaspor ile Kasımpaşa Timsah Arena'da kozlarını paylaşıyor. Geçen hafta Antalyaspor deplasmanında ummadığı bir sonuç alan Bursaspor'da tek hedef galibiyet.

Haber Giriş Tarihi: 20.03.2016 16:05
Haber Güncellenme Tarihi: 20.03.2016 19:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
BURSASPOR 4-1 KASIMPAŞA| Maç Sonu


CANLI ANLATIM

90'Ceza sahası içi sol çaprazından Bengali Koita sert bir şut çekiyor ancak kaleye paralel giden top doğrudan auta çıkıyor.

90'Maçın sonuna oynanmamış süre olarak en az 3 dakika ilave ediliyor.

88'Sağ kanattan Sercan Yıldırım'ın ortasına iyi yükselen Pablo Batalla arka direkte kafa vuruşunu yapıyor ancak top çok az farkla auta çıkıyor.

87'Bursaspor üçüncü ve son oyuncu değişikliği hakkını kullanıyor. Emre Taşdemir oyundan alınırken, Cristobal Jorquera oyuna dahil oluyor.

84'Kasımpaşa cephesinde oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Adem Büyük oyundan alınırken, Tunay Torun oyuna dahil oluyor.

84'GOL Kasımpaşa, Andre Castro'nun golüyle durumu 4-1'e getiriyor. Orta sahadan aldığı topla hızlı ilerleyen Andre Castro ceza yayının hemen önünden çok sert bir şut çekiyor. Kaleci Harun Tekin'in müdahalesi yetersiz kalınca top ağlarla buluşuyor.

81'Bursaspor cephesinde oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Bekir Yılmaz, Bakaye Traore'nin yerine oyuna dahil oluyor.

80'GOOOLL!! Bursaspor, Strahil Popov'un kendi kalesine attığı gol ile maçta durumu 4-0'a getiriyor. Strahil Popov, pasını kalecisi Andreas Isaksson'a göndermek istiyor ancak kale önünde Isaksson'un ayağı kayıyor ve top ağlarla buluyor.

78'Pablo Batalla'nın savunmanın arkasına gönderdiği uzun pasına hareketlenen Emre Taşdemir, altı pasın hemen önünde topu kontrol ettikten sonra sert bir şut çekiyor ancak top kalenin hemen üstünden auta çıkıyor.

76'Bursaspor ilk oyuncu değişiklik hakkını kullanıyor. Tomas Necid, Deniz Yılmaz'ın yerine oyuna dahil oluyor.

75'Sağ kanatta Olivier Veigneau, rakibi Hajime Hosogai'ya yaptığı faul sonrasında sarı kartı gören isim oluyor.

74'Adem Büyük, Aziz Behich'e faul yapıyor. Bu pozisyonun hemen ardından Veysel Sarı hakem Kutluhan Bilgiç'e yaptığı itirazdan dolayı sarı kart ile cezalandırılıyor.

71'Ceza sahası içi sağ çaprazında topla buluşan Sercan Yıldırım ortasını arka direğe doğru gönderiyor. Bu noktada Emre Taşdemir kafa vuruşunu yapıyor ancak top az farkla auta çıkıyor.

68'Sağ taraftan Pablo Batalla köşe vuruşunu kullanmak için topun başına geçiyor. Batalla'nın, arka direğe doğru gönderdiği ortasında Şamil Cinaz şutunu çekiyor ancak top kaleci Andreas Isaksson'dan geri geliyor. Dönen topu iyi takip eden Şamil Çinaz tekrar şutunu çekiyor ancak bu sefer top savunmadan geri geliyor.

66'Cea sahası dışı sol çaprazından Aziz Behich sol ayağıyla şutunu çekiyor ancak top farklı bir şekilde auta çıkıyor.

65'Andre Castro'nun pasıyla sol kanatta hareketlenmek isteyen Yonathan Del Valle ofsayta yakalanıyor.

65'Sağ kanattan Andre Castro ortasını penaltı noktasının hemen sağındaki Oscar Scarione'ye atıyor. Scarione, topun kontrolünü sağladıktan sonra şutunu çekiyor ancak top savunmadan geri geliyor.

63'Sol kanatta topla buluşan Yonathan Del Valle yerden ortasını gönderiyor ancak savunmada Şamil Cinaz topu uzaklaştıran isim oluyor. Ceza sahası dışına açılan topu iyi takip eden Andre Castro kaleyi cepheden gören bir noktadan şutunu çekiyor ancak top farklı bir şekilde auta çıkıyor.

59'Ricardo Faty'nin pasıyla topla buluşan Pablo Batalla ceza yayının hemen önünden kaleye şutunu çekiyor ancak top kalenin hemen yanından auta çıkıyor.

57'Orta sahada hava topu mücadelesinde Adem Büyük, rakibi Bakaye Traore'ye faul yapıyor ve Bakaye Traore kısa süreliğine sakatlık geçiriyor.

57'Sağ kanattan Tomas Sivok penaltı noktası üzerine doğru ortasını gönderiyor. Bu noktada Ricardo Faty kafa vuruşunu yapıyor ancak top az farkla kalenin üstünden auta çıkıyor.

56'Pablo Batalla ile Bursaspor sol taraftan köşe vuruşu kullanıyor. Batalla'nın ön direğe doğru gönderdiği ortasını Bengali Koita uzaklaştıran isim oluyor.

56'Ceza sahası dışı sol çaprazından Bakaye Traore, kaleye sert bir şut çekiyor ancak top Strahil Popov'dan geri geliyor.

54'Ceza sahası dışı kaleyi tam cepheden gören bir noktadan Oscar Scarione sol ayağıyla yerden bir şut çekiyor ancak kaleci Harun Tekin bu şutu rahat bir şekilde kurtarmayı başarıyor.

51'Orta sahada Ricardo Faty, rakibi Adem Büyük'e yaptığı faul sonrasında sarı kart ile cezalandırılıyor.

46'Kasımpaşa ikinci yarıya oyuncu değişiklikleri ile başlıyor. Abdullah Durak ve Vasil Bozhikov oyundan alınırken, Andre Castro ile Veysel Sarı oyuna dahil oluyor.

46'Hakem Kutluhan Bilgiç ikinci yarının ilk düdüğünü çalıyor ve ikinci yarıya Bursaspor başlıyor.ü

42'Sercan Yıldırım, golde asist yapan oyuncu oluyor.

42'GOOOLL!! Bursaspor, Deniz Yılmaz ile maçta durumu 3-0'a getiriyor. Ceza sahası dışı sağ çaprazında topla buluşan Sercan Yıldırım, ara pasıyla topu Deniz Yılmaz'a atıyor. Deniz, ceza sahası içi sağ çaprazından sağ ayağıyla çok sert bir şut çekiyor ve takımının 3. golünü atmayı başarıyor.

41'Orta sahada top kapma mücadelesinde Oscar Scarione, rakibi Deniz Yılmaz'a faul yapıyor ve hakem Kutluhan Bilgiç Oscar Scarione'yi sarı kart ile cezalandırılıyor.

38'Sağ kanatta kazanılan serbest vuruş için topun başına Yonathan Del Valle geçiyor. Del Valle, ortasını penaltı noktasının hemen önüne doğru gönderiyor. Bu noktada savunmanın arkasına iyi sarkan Hakan Arslan şutunu çekmeyi başarıyor ancak top az farkla auta çıkıyor.

34'Ceza sahası içi sağ çaprazında topu önünde bulan Tomas Sivok kaleye sert bir şut çekiyor ancak top farklı bir şekilde auta çıkıyor.

31'Deniz Yılmaz, golde asist yapan oyuncu oluyor.

31'GOOOLL!! Bursaspor, Sercan Yıldırım'ın golüyle farkı 2'ye çıkarıyor. Sol kanatta topla buluşan Aziz Behich son çizgiye inmeden pasını hemen arkasındaki Deniz Yılmaz'a atıyor. Deniz, topun gelişine şutunu çekiyor ancak bu şut altıpasın hemen sağındaki Sercan Yıldırım'ın önüne gidiyor. Sercan'da topun gelişine sağ ayağının içiyle düzgün bir vuruş yapıyor ve topu filelere göndermeyi başarıyor.

29' Hızlı gelişen Kasımpaşa atağında Oscar Scarione, pasını sol kanattaki Yonathan Del Valle'ye atıyor. Del Valle, ceza sahası dışında sol çaprazdan şutunu çekiyor ancak top savunmadan geri geliyor.

26' Sağ kanattan kazanılan serbest vuruş için topun başına Yonathan Del Valle geçiyor. Del Valle, ortasını arka direğe doğru gönderiyor ancak o noktada Adem Büyük, rakibi Şamil Cinaz'a faul yapıyor.

23'Deniz Yılmaz'ın pasıyla ceza yayının hemen üstünde topla buluşan Pablo Batalla topu sağına çektikten sonra düzgün bir vuruş yapıyor ancak top az farkla auta çıkıyor.

22'Sercan Yıldırım'ın pasıyla ceza sahası içi sol çaprazında topla buluşan Emre Taşdemir sol ayağının dışıyla kaleye şansını deniyor ancak zayıf giden bu şutu kaleci Andreas Isaksson kurtarmayı başarıyor.

20'Emre Taşdemir'in pasıyla topla buluşan Pablo Batalla ceza sahası dışı sol çaprazından sert bir şut çekiyor ancak top ters taraftan taca çıkıyor.

17'Sağ tarafından kazanılan köşe vuruşu için topun başına Oscar Scarione geçiyor. Scarione'nin penaltı noktasına doğru gönderdiği ortasına iyi yükselen Adem Büyük kafa vuruşunu yapıyor ancak top farklı bir şekilde auta çıkıyor.

16'Kazanılan serbest vuruş için topun başına Oscar Scarione geçiyor. Scarione'nin doğrudan kaleye çektiği şut az farkla auta çıkıyor.

14'Ceza yayının hemen sağında Şamil Cinaz, rakibi Bengali Koita'ya yaptığı sert müdahale sonrasında sarı kart ile cezalandırılıyor.

10'Pablo Batalla, golde asist yapan oyuncu oluyor.

10'GOOOLL!! Bursaspor, Deniz Yılmaz'ın golüyle maçta 1-0 öne geçiyor. Orta sahanın biraz ilerisinde sağ kanatta topla buluşan Pablo Batalla derinlemesine pasıyla topu ceza sahası içerisindeki Deniz Yılmaz'a atıyor. Deniz, penaltı noktasının hemen sağında topun kontrolünü sağladıktan sonra yerden düzgün bir şut çekiyor ve takımını öne geçirmeyi başarıyor.

8'Cristian Titi'nin tedavisi nedeniyle oyun kısa bir süreliğine duruyor.

4'Sol kanattan kazanılan serbest vuruş için topun başına Pablo Batalla geçiyor. Batalla'nın ön direğe doğru gönderdiği ortasını savunma kafayla uzaklaştırmayı başarıyor.

2'Maçın ilk atağı ev sahibi ekipden geliyor. Hızlı gelişen atakda ceza sahası dışı sağ çaprazında Sercan Yıldırım'ın pasıyla topla buluşan Ricardo Faty, sağ ayağıyla yerden bir şut çekiyor ancak top farklı bir şekilde auta çıkıyor.

1'Hakem Kutluhan Bilgiç maçın ilk düdüğünü çalıyor ve mücadeleye Kasımpaşa başlıyor.


STAT: Timsah Arena
HAKEM: Kutluhan Bilgiç

YAYIN: Lig TV2
SAAT: 16:00

BURSASPOR: Harun, Hosogai, Şamil, Sivok, Aziz, Emre, Faty, Traore, Batalla, Sercan, Deniz
TEKNİK DİREKTÖR: Hamza Hamzaoğlu

KASIMPAŞA: Isaksson, Veigneau, Bozhikov, Titi, Popov, Abdullah, Hakan, Del Valle, Scarione, Adem, Koita
TEKNİK DİREKTÖR: Rıza Çalımbay

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.