Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursaspor 3 puana kilitlendi

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasında karşılaşacağı Kasımpaşa maçından galibiyet hedefliyor.

Haber Giriş Tarihi: 11.04.2014 11:17
Haber Güncellenme Tarihi: 11.04.2014 12:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursaspor 3 puana kilitlendi

Yeşil-beyazlılar, yarın deplasmanda Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek. Bu sezon oynadığı futbolla hayal kırıklığı yaşatan Bursaspor, yeni hocası İrfan Buz yönetiminde oynadığı maçlarda eskiye dönüş sinyalleri verdi. Ligde topladığı 37 puanla 11. sırada yer alan yeşil-beyazlılar, 40 puanla 6. sırada bulunan İstanbul temsilcisini yenerek, ilk 5 için umutlarını arttırmak istiyor.

 

18. RANDEVU

Bursaspor ile Kasımpaşaspor yarın oynanacak karşılaşmayla birlikte 18. randevuya çıkacak. Bu zamana kadar oynanan 17 karşılaşmada yeşil-beyazlıların rakibine karşı üstünlüğü dikkat çekiyor. Daha önce 17 kez karşı karşıya gelen iki ekibin mücadelesinde, Bursaspor 13 galibiyet alırken, Kasımpaşa'nın ise 3 galibiyeti bulunuyor. 1 karşılaşmada ise taraflar birbirine üstünlük kuramadı. Yeşil-beyazlılar bu karşılaşmalarda Kasımpaşa filelerini 33 kez havalandırırken, kalesinde ise 13 gol gördü.

 

LİGDE 10. RANDEVU

Bursaspor ile Kasımpaşa yarın oynanacak müsabakayla birlikte ligde 10. kez karşı karşıya gelecekler. İki takım arasında bugüne kadar oynanan 9 lig karşılaşmasında, yeşil-beyazlı takımın 6 galibiyeti, 2 yenilgisi bulunuyor. 1 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Bursaspor rakibine 14 gol atarken kalesinde 7 gol gördü.

 

DÜDÜK PALABIYIK’TA

Bursaspor ile Kasımpaşa arasında oynanacak müsabakayı Ali Palabayık yönetecek. Palabıyık’ın yardımcılıklarını Nihat Mızrak, Serhan Malkoç, Erkan Engin ve Özer Özden yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Bahattin Duran olacak.

 

MUHTEMEL 11

Bursaspor’un, Kasımpaşa karşısında şu ilk 11’le sahada olması bekleniliyor:

“Frey, Şener, Civelli, İbrahim, Taiwo(Basser), Volkan, Şamil, Belluschi, Ferhat, Sestak, Fernandao.”

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.