Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BURSASPOR 0 - AKHİSAR 2 |MAÇ SONA ERDİ

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Akhisar Belediyespor'u konuk ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 17.04.2016 15:59
Haber Güncellenme Tarihi: 17.04.2016 19:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
BURSASPOR 0 - AKHİSAR 2 |MAÇ SONA ERDİ


Akhisar Belediyespor'u Süper Lig'e taşıyan ve 2 sezon Süper Lig'de çalıştıran Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, cezası nedeniyle takımının başında yer alamıyor.

CANLI ANLATIM

90'GOL Akhisar Bld.Spor, Landry N'Guemo ile farkı 2'ye çıkarıyor.

90'Maçın sonuna oynanmamış süre olarak en az 5 dakika ilave ediliyor.

89'Sol kanattan Soner Aydoğdu serbest vuruşu kullanmak için topun başına geçiyor. Soner'in, arka direğe doğru yaptığı ortasına Custodio kafa vuruşunu yapıyor ancak top az farkla yandan auta çıkıyor.

87'Pablo Batalla'nın pasıyla ceza sahası içi sağ çaprazında topla buluşan Tomas Necid kaleye şutunu çekiyor ancak top savunmadan geri geliyor.

86'Sağ kanatta topla buluşan Miroslav Stoch ortasını arka direğe doğru gönderiyor. Bu noktada Serdar Aziz kafa vuruşunu yapıyor ancak top farklı bir şekilde auta çıkıyor.

83'Emre Taşdemir ve Petar Grbic'in sakatlıkları nedeniyle oyun kısa süreliğine duruyor.

81'Sol kanattan serbest vuruş için topun başına Soner Aydoğdu geçiyor. Soner'in, ön direğe yaptığı ortasına Merter Yüce kafa vuruşunu yapıyor ancak kaleci Harun Tekin bu şutu kurtarmayı başarıyor.
79'Sağ kanatta topla buluşan Custodio ortasını arka direkteki Hugo Rodallega'ya atıyor. Arka direkte Hugo Rodallega topu iyi kontrol edemiyor ve kaleci Harun Tekin'in kontrolünde top auta çıkıyor.

77'Bursaspor üçüncü ve son oyuncu değişikliği hakkını kullanıyor. Bakaye Traore oyundan alınırken, Cristobal Jorquera yerine oyuna dahil oluyor.

77'Akhisar Bld.Spor ceza sahası içerisinde Serdar Aziz, topsuz alanda rakibi Landry N'Guemo'ya yaptığı faul sonrasında sarı kart ile cezalandırılıyor.

74'Orta sahanın biraz ilerisinde sağ kanatta kazanılan serbest vuruş için topun başına Tolga Ünlü geçiyor. Tolga'nın ceza sahası içerisine yaptığı ortası kaleci Harun Tekin'de kalıyor.

72'GOL Akhisar Bld.Spor, Petar Grbic ile maçta 1-0 öne geçiyor. Landry N'Guemo'dan aldığı pasla topla buluşan Petar Grbic ceza sahası dışı sol çaprazında rakibi Şamil Cinaz'dan sıyrıldıktan sonra sağ ayağıyla sert bir şut çekiyor ve fileleri havalandırmayı başarıyor.

71'Akhisar Bld.Spor oyuncu değişikliği hakkını kullanıyor. Soner Aydoğdu, Leocisio Sami'nin yerine oyuna dahil oluyor.

70'Topsuz alanda Tolga Ünlü, rakibi Miroslav Stoch'a yaptığı müdahale sonrasında sarı kart ile cezalandırılıyor.

68'Bursaspor gole çok yaklaşıyor ! Ceza sahası içi sol tarafında topla buluşan Emre Taşdemir, pasını penaltı noktasının yanındaki Pablo Batalla'ya atıyor. Pablo Batalla, topun gelişine şutunu çekiyor ancak top yan kale direğine çarpıp oyun alanına geri dönüyor.

64'Miroslav Stoch, köşe vuruşunu kullanmak için topun başına geçiyor. Stoch'un penaltı noktasına gönderdiği ortasına yükselmek isteyen Şamil Cinaz, kaleci Fatih Öztürk'e faul yapıyor.

64'Orta sahadan ceza sahası içi sol tarafına atılan uzun topu Emre Taşdemir kafasıyla penaltı noktasının hemen arkasına indiriyor. Bu noktada Tomas Necid topun gelişine çok sert bir şut çekiyor ancak kaleci Fatih Öztürk son anda topu kornere çelmeyi başarıyor.

63'Savunmadan atılan uzun pasa hareketlenmek isteyen Hugo Rodallega ofsayta yakalanıyor.

62'Bursaspor oyuncu değişikliği hakkını kullanıyor. Sercan Yıldırım, yerini Miroslav Stoch'a bırakıyor.

62'Akhisar Bld.Spor cephesinde zorunlu bir oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Bruno Mezenga sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalırken, Petar Grbic yerine oyuna dahil oluyor.

58'Ceza sahası dışı sol tarafında kazanılan serbest vuruş için topun başına Pablo Batalla geçiyor. Batalla'nın ön direğe gönderdiği ortası savunmadan sekiyor ve top arka direkte Tomas Necid'in önünde kalıyor. Necid, bekletmeden dönerek vuruşunu yapıyor ancak top farklı bir şekilde auta çıkıyor.

53'Akhisar Bld.Spor yarı alanında kazanılan serbest vuruşu hızlı kullanan Pablo Batalla pasını ceza sahası içi sol çaprazındaki Emre Taşdemir'e atıyor. Emre topu önünde bulur bulmaz kaleye şutunu çekiyor ancak zayıf giden bu şut doğrudan auta çıkıyor.

53'Akhisar Bld.Spor yarı alanında kazanılan serbest vuruşu hızlı kullanan Pablo Batalla pasını ceza sahası içi sol çaprazındaki Emre Taşdemir'e atıyor. Emre topu önünde bulur bulmaz kaleye şutunu çekiyor ancak zayıf giden bu şut doğrudan auta çıkıyor.

50'Emre Taşdemir sol kanattan ortasını penaltı noktasına doğru yapıyor ancak savunma topu kafayla uzaklaştırmayı başarıyor.

48'Sol taraftan köşe vuruşu için topun başına Pablo Batalla geçiyor. Batalla'nın, ön direğe doğru gönderdiği ortasını Bruno Mezenga uzaklaştıran isim oluyor.

46'Hakem Serkan Tokat maçın ikinci yarısını başlatan düdüğünü çalıyor ve ikinci yarıya Akhisar Bld.Spor başlıyor.

45'Hakem Serkan Tokat mücadelenin ilk yarısını bitiren düdüğünü çalıyor ve maçın ilk yarısı golsüz sona eriyor.

45'Mücadelenin ilk yarısına oynanmamış süre olarak en az 1 dakika ilave ediliyor.

45'Ceza sahası dışı sol çaprazından kazanılan serbest vuruş için topun başına Hugo Rodallega geçiyor. Rodallega'nın doğrudan kaleye çektiği şut savunmadan geri geliyor.

42'Maçın son bölümlerine yaklaşırken topla oynama yüzdelerinde Bursaspor'un üstünlüğü göze çarpıyor.

37'Bekir Yılmaz sağ kanattan ortasını arka direğe doğru yapıyor ancak top kaleci Fatih Öztürk'de kalıyor.
34'Sağ kanatta köşe gönderine yakın bir noktada topla buluşan Bekir Yılmaz yerden ortasını yapmak istiyor ancak Akhisar Bld.Spor savunması topu uzaklaştırmayı başarıyor.

30'Merter Yüce'nin pasıyla topla buluşmak isteyen Hugo Rodallega ceza yayının hemen önünde ofsayta yakalanıyor.

27'Bursaspor cephesinde zorunlu bir oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Deniz Yılmaz sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalırken, Tomas Necid yerine oyuna dahil oluyor.
23'Ceza sahası dışı sağ çaprazında topla buluşan Deniz Yılmaz sağ ayağıyla kaleye sert bir şut çekiyor ancak top farklı bir şekilde kalenin üstünden auta çıkıyor.

22'Custodio'nun defansın arkasına doğru attığı pasa hareketlenen Bruno Mezenga, topu kapmak isterken rakibi Serdar Aziz'e faul yapıyor.

19'Uzun atılan pasa hareketlenmek isteyen Custodio ofsayta yakalanıyor.

14'Pablo Batalla, sağ taraftan köşe vuruşunu kullanmak için topun başına geçiyor. Batalla'nın, altı pasın soluna doğru gönderdiği ortasına müsait pozisyonda Tomas Sivok kafa vuruşunu yapıyor ancak top kalenin üstünden auta çıkıyor.

12'Sol kanatta topla buluşan Bruno Mezenga son çizgiye inmeden ortasını yapıyor ancak top doğrudan auta çıkıyor.

9'Maçın bu dakikaları karşılıklı top kayıplarıyla geçiliyor.

5'Sol taraftan Pablo Batalla köşe vuruşu için topun başına geçiyor. Batalla'nın, penaltı noktası üzerine gönderdiği ortasını kaleci Fatih Öztürk yumruklarıyla uzaklaştırıyor.

5'Köşe vuruşu için topun başına geçen Pablo Batalla pasını Sercan Yıldırım'a atıyor. Sercan ceza sahası içi sol taraftan penaltı noktası üzerine doğru ortasını yapmak istiyor ancak savunma zamanında araya girerek topu kornere atmayı başarıyor.

1'Hakem Serkan Tokat maçın ilk düdüğünü çalıyor ve mücadeleye Bursaspor başlıyor.

Ligde son galibiyetini 21. haftada Gaziantepspor karşısında 1-0'lık sonuçla alan Ege temsilcisi, daha sonraki 7 müsabakada 4 beraberlik ve 3 yenilgi aldı. Haftaya 40 puanla 8. sırada giren Akhisar Belediyespor'un yarınki rakibi Bursaspor 38 puanla 9. sırada yer alıyor.

 

Karşılaşma için son antrenmanını kendi tesislerinde yapan Ege temsilcisi, bugün kara yoluyla Bursa'ya gidecek. Ege temsilcisinde cezalı Vaz Te'nin yanı sıra sakatlıkları devam eden Douglao, Onur Ayık ve Kenan Karışık dışında eksik bulunmuyor.

 

Anneannesinin vefatı nedeniyle Balıkesir'e giden teknik direktör Cihat Arslan'ın, yarın takıma katılacağı bildirildi.

 

Bursa Büyükşehir Belediye Stadı'nda saat 17.00'de başlayacak mücadeleyi Serkan Tokat yönetecek.

 

 

Deplasmanda rakibine karşı galibiyeti yok

Rakibiyle Süper Lig'de 7 maça çıkan Akhisar Belediyespor bu maçlarda 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. Bu maçlarda 10 gol atan Ege temsilcisi, kalesinde 9 gol gördü.

 

Deplasmanda Bursaspor'a karşı galibiyeti bulunmayan Akhisar Belediyespor, dış sahadaki 3 maçta 2 beraberlik ve 1 yenilgi aldı.

BURSASPOR-AKHİSAR BELEDİYESPOR

STAT:Timsah Arena

HAKEM: Serkan Tokat

 

YAYIN: Lig TV

SAAT: 16:00

 

BURSASPOR: Harun,Bekir,Serdar,Sivok,Aziz,Şamil,Traore,Sercan,Batalla,Emre,Deniz

TEKNİK DİREKTÖR: Hamza Hamzaoğlu

 

AKHİSAR BELEDİYESPOR:Fatih,Tolga,İsmail,Caner,Orhan,Merter,Sami,Custodio,N'Guemo,Bruno,Rodallega

TEKNİK DİREKTÖR: Cihat Arslan

 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.