Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa Valisi İzzettin Küçük’ten Bursaspor’a ziyaret

Bursa Valisi İzzettin Küçük, Süper Lig’in 6. haftasında pazar günü sahasında Galatasaray ile karşılaşacak olan Bursasporlu futbolculara başarı dileğinde bulundu.Süper Lig’in 6. haftasında pazar günü sahasında Galatasaray ile karşılaşacak...

Haber Giriş Tarihi: 21.09.2017 11:11
Haber Güncellenme Tarihi: 21.09.2017 12:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa Valisi İzzettin Küçük’ten Bursaspor’a ziyaret

Bursa Valisi İzzettin Küçük, Süper Lig’in 6. haftasında pazar günü sahasında Galatasaray ile karşılaşacak olan Bursasporlu futbolculara başarı dileğinde bulundu.

Süper Lig’in 6. haftasında pazar günü sahasında Galatasaray ile karşılaşacak olan yeşil-beyazlılar, bu maçın hazırlıklarına sabah saatlerinde yapılan antrenmanla başladı. Antrenman öncesi tesislere gelen Bursa Valisi İzzettin Küçük, yeşil-beyazlı oyuncularla tek tek görüşerek maç öncesi başarı dileklerini iletti. Fransız teknik adam Paul Le Guen, Vali Küçük’e oyuncuları tanıtırken, kendisine de ziyareti için teşekkür etti.

“Sonuç ne olursa olsun bizi hep yanınızda göreceksiniz”

Ardından yeşil-beyazlı oyunculara hitaben bir konuşma gerçekleştiren Vali Küçük, “Şehre yaşattığınız güzel duygu için hepinize teşekkür etmek için geldim. Gerçekten çok iyi oynuyoruz, galibiyet de alıyoruz. Takım çok güçlü. Sizler bize bu sene için çok güçlü umutlar verdiniz. Bunu da ilk maçlarda gösterdiniz. Bu büyük şehre yaşattığınız güzel duygular için teşekkür ediyoruz. Bizler devlet olarak, şehir olarak her zaman sizin yanınızda olacağız. Sizin çabalarınızı, gayretinizi, alın terinizi, mücadelenizi izledikçe sizin yanınızda olmak görevdir. Önümüzde zorlu bir maç var. Bu şehir bu maçta tribünleri dolduracaktır. 12. adam olarak yanınızda olacaktır. Sonuç ne olursa olsun bizi hep yanınızda göreceksiniz. Yani her şekilde ve her şartta bizim desteğimiz kayda ve şarta bağlı olan bir destek değildir. Sizin bu şehirde rahat etmeniz, huzurlu olmanız bizim için önemli bir görevdir. Bizim güçlü desteğimizi, devletin güçlü desteğini, şehrin insanlarının desteğini hep yanınızda hissedeceksiniz” dedi.

Daha sonra futbolcularla birlikte hatıra fotoğrafı çektiren Vali Küçük, tesislerden ayrıldı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.