Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa, stadyum için bir arada

Bursa protokolü, Büyükşehir Stadyumu’nda toplantı yaparak, stadyumun eksikliklerinin tamamlanması yönünde öncelikleri belirledi. Büyükşehir Stadyumu’nu 4 adımda, ikinci yarıya en iyi şekilde hazırlayacaklarını açıklayan Büyükşehir...

Haber Giriş Tarihi: 29.12.2017 17:22
Haber Güncellenme Tarihi: 29.12.2017 22:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa, stadyum için bir arada

Bursa protokolü, Büyükşehir Stadyumu’nda toplantı yaparak, stadyumun eksikliklerinin tamamlanması yönünde öncelikleri belirledi. Büyükşehir Stadyumu’nu 4 adımda, ikinci yarıya en iyi şekilde hazırlayacaklarını açıklayan Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Görseli itibariyle Türkiye’deki hatta Avrupa’daki birçok stadyumdan daha önemli konumda bulunan Büyükşehir Stadyumu, kısa, orta ve uzun vadede yapacağımız yatırımlarla gerçek anlamda hak ettiği değere kavuşacaktır” dedi.

Bursa Valisi İzzettin Küçük başkanlığındaki toplantıya; Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İl Emniyet Müdürü Osman Ak, Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay ve yönetim kurulu üyeleri ile ilgili bürokratlar katıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, toplantı sonrası yaptığı açıklamada, Büyükşehir Stadyumu’nun eksikliklerinin tamamlanması yönünde 4 adım belirlediklerini ifade etti. Başkan Aktaş, içeriği hakkında bilgi vermediği adımların atılmasıyla birlikte stadyumun ikinci yarıya daha iyi şartlarda çıkacağını belirterek, “Bugün Bursa protokolü olarak yüklenici firma temsilcileriyle bir araya geldik ve stadyumun tam anlamıyla hizmet etmesi noktasında belirli notlar aldık. Öncelikle 23 Şubat tarihine yetiştirmemiz gereken konular var. Bununla alakalı 4 adım belirledik. İkinci yarıya daha hazırlıklı ve seyircilerin daha rahat ulaşabildiği bir şekilde çıkmak istiyoruz” diye konuştu.

Mevcut durum değerlendirildi

Başkan Aktaş, yapımı Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen stadyumun görseli itibariyle Türkiye’nin hatta Avrupa’nın en iyileri arasında bulunduğunu hatırlattı. İnşaatın uzun sürmesi ve imalatında yaşanan bazı aksaklıklardan dolayı yatırımın Bursa kamuoyunda sık sık polemik konusu yapıldığını belirten Başkan Aktaş, “Gerçekleştirdiğimiz toplantıda tartışılan konular bir bir değerlendirildi. İşin güvenlik boyutu, kullanılan alanlar, otopark ve benzeri konular masaya yatırıldı. Çalışmaları nedeniyle önceki Belediye Başkanı’mız Recep Altepe’ye ve ekibine teşekkür ediyorum. İnşallah orta ve uzun vadede istenilen seviyeye ulaşmış olacağız” şeklinde konuştu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.