Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bozdemir: "Kazanırsak İyi İşler Yapacağız"

Bursaspor Kulübü Başkan Adayı Ahmet Bozdemir yaptığı açıklamada yönetim kurulundaki tüm adayların sektörlerinde en iyilerinden oluştuğunu ifade ederek; “Biz genç, dinamik ve güçlü bir ekibiz. Kazanırsak iyi işler yapacağız; kaybedersek de Bursaspor’a desteğimizi sürdüreceğiz.” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2018 10:16
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2018 10:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bozdemir: "Kazanırsak İyi İşler Yapacağız"

Bozdemir; Bursaspor’un en zor günlerinde adaylığını koyduğunun altını çizerek “Tatmin edici birçok projemiz var. İçiniz rahat olsun. Herkesin sözünü de dinleyeceğiz.” dedi.

"Birçok derneğin ziyaretine gittik. Bizleri karşıladıklarında ne kadar büyük bir camianın parçası olduğunu anladık. Altyapıya bağışı hiç düşünmeden yaptık. Konu Bursaspor'un menfaati olunca düşünmeyiz.” diyen Bozdemir; Biz bu borçtan korkmuyoruz. Gereken neyse yapacağız. Ben de gereken desteği vereceğim. ." diye konuştu.

Ahmet Bozdemir; "7-8 oyuncu ile görüşüyoruz. İyi transferlerimiz var. 2 yıldan beri yaşanan kötü gidişe dur demek istiyoruz. Bursaspor taraftarı bu üzüntüyü hak etmiyor. Geldiğimiz günden itibaren ilk 3 yıl çok önemli işlere imza atmak istiyoruz. ki tane önemli projemiz var. Birincisi Bursaspor Koleji. Bu muhteşem tesisin yapılacağı arsanın tapu sahibi de yönetim kurulumuz yer alan bir arkadaşımızın. İkinci projemiz de Bursaspor Spor Tesisi. 362 gün içerisinde temeline başlayıp 1 sene içinde bitirmeyi hedefliyoruz. 22-23 milyon TL civarında yıllık getirisi var.

İki projenin toplam geliri ise yıllık 40 milyon TL civarında. Bizler doğru insanlarız. Bugüne kadar yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır." sözleriyle taraftara seslendi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.