Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bölükbaşı: Şoförü değiştirmemek lazım

Bursapor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı, "Türkiye'nin en büyük şehir takımıyız. Başarılı bir Bursaspor yarattık. Şoförü değiştirmemek lazım. Senelerce altı ayda bir kongre yapılmış. Artık Bursaspor'un önünü kimse kesmesin" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 12.05.2015 09:23
Haber Güncellenme Tarihi: 12.05.2015 11:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bölükbaşı: Şoförü değiştirmemek lazım
 Bursapor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı, "Türkiye'nin en büyük şehir takımıyız. Başarılı bir Bursaspor yarattık. Şoförü değiştirmemek lazım. Senelerce altı ayda bir kongre yapılmış. Artık Bursaspor'un önünü kimse kesmesin" dedi.

 

Kültürpark'ta bir restoranda gerçekleştirilen olağanüstü divan kurulu toplantısında konuşan Bölükbaşı, Bursaspor'un büyük bir ivmeyle yol aldığını ve hızla giden arabanın frene basıp şoför değiştirmesinin doğru olmayacağını söyledi.

 

Göreve geldiklerinde bölünmüş bir taraftar grubunun olduğunu ve ekonomik sıkıntılara giren bir takımı devraldıklarını belirten Bölükbaşı, gece gündüz çalışarak bir sene sonra Bursaspor'u iyi bir yere getirdiklerini aktardı.

 

Bursaspor'un yerlerde olan marka değerini yükseltmek için Şenol Güneş ile anlaştıklarını hatırlatan Bölükbaşı, "Paramız yokken gittik en iyi futbolcuları aldık. Geçen sene, 'Eğer ben gelirsem Bursaspor'u bu zor durumdan kurtaracak yollarım var' demiştim. Şu anda ligde dördüncü, kupada da yarı finaldeyiz. Türkiye'de ilk kez A Milli takıma 6 oyuncu veren bir takım durumuna geldik. En çok gol atan dönemimizi yaşıyoruz" dedi.

 

"TÜM FUTBOLCULARIMIZA ASTRONOMİK RAKAMLARDA TEKLİF VAR"

Bursaspor'un son yıllarda Avrupa basınında geniş yer bulduğunu aktaran Bölükbaşı, bu sezon şampiyon olmak için mücadele ettiklerini ancak bazı haksızlıklarla karşılaştıklarını savundu.  Bölükbaşı, tüm Türkiye'nin "en iyi futbolu oynayan" dediği Bursaspor'u ortaya çıkardıklarını belirterek, "Tüm futbolcularımıza astronomik rakamlarda teklif var. Şu anda Türkiye'de Bursaspor gerçeği varsa bizim yönetimimizdedir. Şeffaf olacağız, ilk 5'te olacağız,  Bursaspor'un her kuruşu önemli, yemeyeceğiz ve yedirmeyeceğiz dedik. Sizlerden aldığımız teveccühle koltuğa güç vermeye geldim. Şu anda kredi borcu 50 milyon lira. Futbolcu ve menajer ödemelerimizle toplamda 90 milyon lira gibi borcumuz var. Borcumuz artmadı, aşağıya indirdik. Önümüze bakacağız. Şu anda Avrupa'da ödül almış bir stadyumumuz var. Yeni sezonda o stadyumda oynayacağız. Yaptığımız tüm çalışmalarla son noktaya geldik. Size yalan söylemek istemiyorum. Forma reklamıyla ilgili eskiden sıkıntımız vardı, şimdi yok. Kısa ve uzun vadede Bursaspor'a en az 200-250 milyon lira gelir getirecek projelerimiz var" şeklinde konuştu.

 

"ŞOFÖRÜ DEĞİŞTİRMEMEK LAZIM"

Bursaspor'un değerinin 60-70 milyon avroya çıktığını vurgulayan Bölükbaşı, Şenol Güneş'in Bursaspor'la çalışmaya devam edeceğine inandığını ifade etti. İstikrardan yana olduğuna değinen Bölükbaşı, "Bursaspor'un ikinci, üçüncü şampiyonluğu nasıl elde edebileceğini düşünüyoruz. 'İlk 5'te yer alacağız ama öyle bir futbol oynayacağız ki herkesin beğenisini kazanacağız' dedik. UEFA'da bir tane davamız kalmadı. Hepsi bitti. Bursaspor'u dava eden arkadaşlarımızla uzlaştık. Sizlere ne söz verdiysek hepsini yerine getirdik. Yarın, öbür gün yeni stadyumumuzda oynadığımızda o kadar güzel bir Bursaspor izleyeceksiniz ki altyapıdan gelen futbolcularımızla Avrupa'da ses getireceğiz. Türkiye'nin en büyük şehir takımıyız. Başarılı bir Bursaspor yarattık. Şoförü değiştirmemek lazım. Senelerce altı ayda bir kongre yapılmış. Artık Bursaspor’un önünü kimse kesmesin. Ben iyi bir Bursasporluyum. Şimdi bir teklifim var. Başkan adayları Cüneyt Özkan ve Mesut Mestan arkadaşıma yönetimime girmelerini teklif ediyorum. Eğer Bursaspor'da birlik ve beraberlik olacaksa hepimizin kucaklaşması lazım. Bursaspor'un genç yöneticilere ihtiyacı var. Eski yönetimindeki arkadaşlarımız da çok değerli. Yeni arkadaşlarımız da öyle" dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.