Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bölükbaşı: Sezona galibiyetle başlamak istiyoruz

Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, Galatasaray ile oynayacakları maçtan galibiyetle ayrılarak sezona umut dolu başlamak istediklerini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 23.08.2014 12:40
Haber Güncellenme Tarihi: 23.08.2014 13:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bölükbaşı: Sezona galibiyetle başlamak istiyoruz

Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, kulübün resmi dergisine açıklamalarda bulundu. Göreve başladıkları andan itibaren takımın durumunu değerlendiren Bölükbaşı, "Bu sürede kulübümüzün mali anlamdaki sıkıntılarını çözmeye çalışırken, diğer taraftan da sportif alandaki faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Sürpriz bir şekilde UEFA Avrupa Ligi'nden elendik. Bu sonuç taraftarımız gibi bizleri de derinden üzdü. Henüz transfer çalışmalarını bitirmemişken, takımımız çok kısa kamp çalışması yapıp UEFA arenasına çıkmak zorunda kaldı. Bunları mazeret olarak kabul etmesek de takımımızı olumsuz etkileyen koşullardı. Sıkıntıları aşmak, çözüm üretmek ve başarıyı sağlamak için buradayız. Süper Lig'in başlamasına sayılı günler kala, bu uzun lig yolculuğu için hazır hale gelmek adına elimizden gelen gayreti gösteriyoruz" dedi.

Bölükbaşı, Galatasaray ile oynanacak sezonun ilk maçını da değerlendirerek, "İlk 90 dakikadan iyi bir sonuçla ayrılarak, sezona umut dolu bir başlangıç yapmak istiyoruz. Bursaspor'a sahip çıkmalı, kulübümüzün etrafında birleşmeliyiz" diye konuştu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.